04 / 10 / 2024

İlhan Cavcav kimdir

İlhan Cavcav kimdir

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav: 19 Mayıs Kompleksi'nin ve hipodromun bulunduğu alanları birleştirmek suretiyle bütün amatör branşlarda faaliyet gösterilen bir alan istiyoruz" dedi.

İlhan Cavcav: 19 Mayıs Stadı yerine yeni stat yapılsın!

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav 19 Mayıs Stadı'nın yıkılıp yerine 30 bin kişilik dev bir stadyumun yapılması gerektiğini söyledi.

Ankara Un Sanayi'nin Çankaya'daki arsasını 115 milyon dolara ANGİM Yapı Kooperatifi aldı!

İlhan Cavcav’ın kurduğu Ankara Un Sanayi’nin Cavcav Arsa şeklinde bilinen arsasını ANGİM Yapı Kooperatifi'nin 115 milyon dolara aldığı belirtildi.  

İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı ne iş yapmaktadır?

İlhan Helvacı'nın eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı kariyeri ve eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı'nın kim olduğu ve İlhan Helvacı'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İlhan Helvacı'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

İlhan Ocaklı kimdir?

İlhan Ocaklı, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Şile Belediye Başkan adayı oldu. Peki, İlhan Ocaklı kimdir? İlhan Ocaklı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Çankaya İlhan Cavcav Parkı 23 Kasım'da açılacak!

Çankaya Belediyesi, Türk sporuna uzun yıllar hizmet ederek gelişimine önemli katkı sağlamış büyük spor adamı İlhan Cavcav’ın adını yeni parklarından birine verdi.

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

Çayyolu İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan'da atılacak!

Çankaya Belediyesi tarafından Çayyolu'nda hazırlanacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan Cumartesi günü atılacak.

İlhan Kaya kimdir?

WeHaliç Projesi Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya kimdir? İlhan Kaya bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İlhan Tohumcu kimdir?

Erzurum İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı İlhan Tohumcu kimdir? İlhan Tohumcu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İlhan Tohumcu, ne zamandan beri, Erzurum İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı?

İlhan Bulut kimdir?

Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirildi. Peki, İlhan Bulut kimdir? Hangi işlerde görev aldı?

İlhan Cavcav: Ankara'nın stat problemi var!

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav: 19 Mayıs Kompleksi'nin ve hipodromun bulunduğu alanları birleştirmek suretiyle bütün amatör branşlarda faaliyet gösterilen bir alan istiyoruz" dedi.

İlhan Cavcav: 19 Mayıs Stadı yerine yeni stat yapılsın!

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav 19 Mayıs Stadı'nın yıkılıp yerine 30 bin kişilik dev bir stadyumun yapılması gerektiğini söyledi.

Vodafone Arena'nın ismi Süleyman Seba mı olacak?

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın yeni yapılan stadına dün hayatını kaybeden Süleyman Seba'nın isminin verilmesini önerdi. Vodafone Arena'nın ismi Süleyman Seba mı olacak?

İlhan Cavcav kimdir Haberi

İlhan Cavcav kimdir

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara'daki 19 Mayıs Stadı'nın bulunduğu bölgeyle Hipodrom alanının birleştirildiği yere bir spor kompleksi kurulmasını istediklerini söyledi.


TSYD Ankara Şubesi'nde düzenlenen toplantıya İlhan Cavcav, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, şube başkanı Kerem Öncel ve yöneticiler katıldı.


Ankara'daki spor alanı ihtiyacının sürekli gündeme getirilmesi gerektiğini ifade eden Cavcav, "Bunu Ankara ve geleceğimiz için istiyoruz. Başkentte olmamasına rağmen Konya'da stat yapıldı, Antalya da yapıldı" diye konuştu.


Ankara'da 19 Mayıs ve Cebeci statlarının bulunduğunu hatırlatan Cavcav, şöyle devam etti:


"Cebeci için yıkım kararı alındı, TOKİ'ye verilmiş vaziyette. Futbol oynanmasına da müsaade edilmiyor, çökme ihtimali var deniliyor. 19 Mayıs Stadı için de valimizi aramak durumunda kaldım, güvenlik sertifikası almamız gerekiyordu. Valilik de mesuliyet almak istemiyor. 20 bin kişi girerse çökme tehlikesi...