02 / 05 / 2024

ilk ekolojik konut projesi mulson yaşam konutları

ilk ekolojik konut projesi mulson yaşam konutları

WEST Orion Group'un yapımını sürdürdüğü Mulson Yaşam Konutları, kurulacak güneş tarlası sayesinde kendi elektrik giderlerini karşılayacak. Proje, Türkiye'nin ilk ekolojik konut projesi olma özelliğine sahip olacak...

15 yıl vadeli ilk evim konut kredisi çıktı mı, şartları neler?

İlk evini almayı isteyen vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıkladığı ve 1.20 faizli konut kredisi kampanyası, büyük bir heyecan yaratmıştı. Bu kampanya kapsamında, Orta Vadeli Program (OVP) olarak özellikle ilk kez ev sahibi olacak bireyleri desteklemeyi de hedefliyor.

Akbank'tan 300 bin TL'lik "İlk Evim Konut Kredisi" fırsatı!

Özel bankalar arasında olan Akbank, konut kredisinde de sıkça araştırılan bankaların başında geliyor. Konut kredisi çekmek isteyenler bankaların sunduğu güncel faiz oranlarını takip ederken, Akbank 300 bin Türk Lirası İlk Evim Konut Kredisi tablosunu duyurdu.

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

İlk defa konut alacaklar için 1.20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak? Başvuru şartları belli oldu mu?

Düşük faizli konut kredisi başvuru tarihi ve şartları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile BDDK'nın çalışmasıyla gündeme geldi. Orta Vadeli Program (OVP) doğrultusunda, ilk defa konut alacak vatandaşlara düşük faizli konut kredisi verilecek. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Yeni Konut Finansman Programı'nın detayları peş peşe açıklandı! İlk defa konut alacaklar şimdi tek tek bakın!

İlk defa konut sahibi olacak vatandaşların dört gözle beklediği Yeni Konut Finansman Programı'nın tüm detayları peş peşe belli oldu. İşte Yeni Konut Finansman Programı'nın ayrıntıları...

İlk Evim Konut Finasman Paketi inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Konut Finansmanı Projesi konut piyasasını nasıl etkileyecek? İşte İntegra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu'nun konut finansman paketleri ile ilgili önemli açıklamaları...

Hükümetin ucuz konut projesinin perde arkası ortaya çıktı! Kritik plan devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı ilk defa konut alacaklara 10 yıl vadeli 0,99 faizli konut kredisinin detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Sektör temsilcileri söz konusu projenin yüksek fiyatları çözmeye yetmeyeceğini söyledi.

Konut kredisi 0,99 faizle kaç lira para çekilirse bankaya kaç para geri ödeme yapılıyor! Hesap dudak uçuklattı

Konut satışlarını artırmak amacıyla 0,99 faizli 10 yıl vadeli konut kredileri bankalar tarafından ilk kez konut satın alacaklara kullandırılacak. 2 milyon liraya kadar kredi çekecek vatandaş bankaya 10 yıl boyunca faiz ödeyecek. Peki hesap yapılınca ortaya nasıl bir tutar çıkıyor?

0.99 faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır, şartları nelerdir?

Dün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan; ilk kez konut sahibi olacak vatandaşlar için 3 ayrı paket halinde konut finansmanı sunulacağını dile getirdi. İşte tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücrete zam ve ucuz konut açıklaması: 3 farklı seçenek geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon karşısında zayıflayan Türk lirasının alım gücünden ötürü Temmuz'da yapılacak asgari ücret zammıyla ilgili konuştu. Erdoğan, ilk kez konut alacak olanlar için hazırlanan 3 farklı paketin detaylarını da açıkladı.

ilk ekolojik konut projesi mulson yaşam konutları Haberi

ilk ekolojik konut projesi mulson yaşam konutları

WEST Orion Group'un yapımını sürdürdüğü Mulson Yaşam Konutları, kurulacak güneş tarlası sayesinde kendi elektrik giderlerini karşılayacak. West Orion Croup'un Güzelbahçe'de yapımını sürdürdüğü ve kendi enerji isini kendi üreten Türkiye'nin ilk Ekolojik Konut Projesi olma özelliği taşıyan Mulson Yaşam Konutları, apartman katında müstakil yaşam konsepti sunuyor. West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, Mulson Yaşam Konut projesi için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirterek, evlerin ısıtma, soğutma, elektrik ve üretim fazlasıyla da aidat giderlerinin karşılanacağını söyledi. Konutların 4 blok ve 5 villadan oluştuğunu belirten Bayar, projenin özel konumda bulunduğunu ve çatı katı yaşam alanlarıyla birlikte 7 bin 720 metrekare yeşil alana sahip olduğunu belirtti. 


Star...