02 / 05 / 2024

İlkadım Belediye Hizmet Binası

İlkadım Belediye Hizmet Binası

Yeni belediye hizmet binası inşaatını gezen İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, binanın 19 Mayıs 2018’e yetiştirileceğini söyledi.

Samsun İlkadım Belediye Hizmet Binası ihaleye çıkacak!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 20 dönümlük alana yapılacak belediye hizmet binasının projesinin tamamlandığını ve 10 gün içinde ihaleye çıkılacağını söyledi.

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

İlkadım Belediyesi Samsun'da 18 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla herkes alabilir!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da 18 ay taksitle arsa satıyor. Söz konusu ihale 11 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Yuto İnşaat Madencilik Mühendislik Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuto İnşaat Madencilik Mühendislik Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tosun tarafından kuruldu.

Samsun İlkadım Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 4 katlı bina!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina 12 milyon 500 bin TL'ye kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Sivrihisar'ın eski belediye binası müze oldu!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun zaman belediye hizmet binası olarak kullanılan 60 senelik iki katlı yapı, iki yıl süren çalışmayla yenilendi ve müzeye dönüştürüldü.

Samsun’daki metruk binalar yıkılıyor!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın direktif vermesinden sonra ilçede bulunan metruk binaların yıkım çalışmalarına başlandı. Başkan Necattin Demirtaş; “İlkadım'da metruk bina kalmayacak.” şeklinde açıklama yaptı.

TOKİ’lerle ilgili sorunları rapor halinde ilettik!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 'Hizmet İçin İlkadım' toplantılarının ilkinde Hastanebaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Demirtaş 'Sizden tek ricamız; bizler sizlere hizmet etmek için bu kadar koştururken bizim elimizden tutup bize destek olun' diye konuştu...

Samsun İlkadım'da 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsa ve binayı 10 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun İlkadım'da katlı otopark ve AVM projesine iptal!

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'ın katlı otopark ve alışveriş merkezi yapmayı planladığı iki parseli birleştiren imar planı kararı iptal edildi.

Samsun İlkadım ilçe Belediye binası hacizli mi?

Samsun’un İlkadım Belediyesi’ne ait hizmet binasının 30 milyon TL borç sebebiyle hacizli olduğu ortaya çıktı.

İlkadım Belediyesi'nin hizmet binaları satışa çıkıyor!

Samsun'da İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyenin borçlarını ödeyebilmek için belediyeye ait eski hizmet binalarını satışa çıkaracaklarını söyledi.

İlkadım Belediye Hizmet Binası Haberi

İlkadım Belediye Hizmet Binası

Kıran Mahallesi Ulugazi TOKİ Konutları önünde 11 dönümlük alan üzerinde 5 ay önce ilk hafriyat çalışmasına başlanan 65 gün önce resmi temel atma merasimi yapılan yeni belediye hizmet binasının inşaatının 10 ay sonra tamamlanması hedefleniyor. İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, yeni belediye hizmet binası şantiye alanını gezdi. Erdoğan Tok, mühendislerden çalışmalarla ile ilgili bilgi aldı. Başkan Tok yaptığı açıklamada, “Halkımıza söz verdiğimiz projeleri sırasıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 65 gün önce Ramazan ayı içersinde çok geniş katlımla muhteşem bir resmi temel atma merasimi yaptık. İnşaatımız hızla ilerliyor. Yeni belediye hizmet binasına ihtiyacımız vardı. Yıllardır konuşuluyordu. Yapmak bize nasip oldu. Birçok ilden büyük nüfusa sahip 327 bin kişinin yaşadığı İlkadım ilçemizde İlkadım ve Gazi binalarında hizmet vermekteyiz. Binaların ayrı yerlerde...