06 / 05 / 2024

ilknur denizli Kentsel dönüşüm açıklaması

ilknur denizli Kentsel dönüşüm açıklaması

İzmir Karabağlar’da muhtarlarla biraraya gelen İlknur Denizli, İzmir’deki kentsel dönüşüm problemine değinerek, “Kentsel dönüşüme nereden başlasak diye soruyorlar. Ben de yıkıma Kordon’dan başlayın diyorum” dedi

81 ilde kentsel dönüşüm hızlanacak!

Denizli'de meydana gelen deprem sonrası kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 5 yıl içinde 1,5 milyon konutun dönüşeceğini söyledi.

5 ilde kamulaştırma ve kentsel dönüşüm başlıyor!

Kastamonu, Muğla, Aydın ve Denizli'de bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki bazı alanlar ise kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak açıklandı.

Denizli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları mecliste!

Denizli il ve ilçelerinde kentsel dönüşümle ilgili çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Karahayıt, TOKİ ile termalde cazibe merkezi oldu!

TOKİ Başkanı Turan, Denizli Karahayıt’a kentsel dönüşüm ile yaptıkları sosyal konut ve tesislerin meyvesini verdiğini söyledi. Turan, “Bölge, termal turizm açısından cazibe merkezi haline geldi” dedi

Kentsel dönüşümü parsel bazında yapmak büyük yanlış!

Denizli'nin Sesi Horoz Gazetesi'nin köşe yazarı İsmet Arslan bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşümü ve konut sektörünü anlattı. Arslan, kentsel dönüşümün ada bazında yapılması gerektiğini belirtti.

Cüneyt Zeytinci: Kentsel dönüşüm yasası yeniden düzenlenmeli!

Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Cüneyt Zeytinci, "Türkiye’de maalesef kentsel dönüşüm kentsel rant paylaşımı aşamasına geldi. Kentsel dönüşüm değil, kentsel bölüşüm söz konusu. Bu yasa yeniden düzenlenmeli” dedi.

Denizli kentsel dönüşümle güzelleşecek!

Kentsel dönüşüm yasasının doğru bir karar olduğunu belirten Denizli Müteahhitler ve iş Adamları Derneği Başkanı Melik Taşdan, kentsel dönüşümle Denizli'nin güzelleşeceğini vurguladı.

Denizli Çınar'da kentsel dönüşüm standı kuruldu!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çınar'a "Kentsel Dönüşlün" standı açtı. Stand görevlileri vatandaşlara kentsel dönüşüm hakkında bilgi veriyor, riskli binaları olana kira yardımı ve bankadan ev kredisi çekmeleri için yardım ediyor.

Denizli'de 7.8 milyon TL kira yardımı yapılacak!

Denizli'de Nisan 2013 'te ilk riskli yapı belirlenmiş olup Mart 2015'e kadar il merkezi ve ilçelerde toplam 1223 riskli yapı tespit edildi. Kentsel Dönüşüm ile gün itibariyle toplam 1435 hak sahibine 7.840.580,711 TL kira yardımı ödemesi yapılacak.

TOKİ Denizli'de termal kent kuracak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Denizli'nin Pamukkaie ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla birlikte inşa edilen pansiyonların, bölgenin termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesine önemli katkı sağlayacağını söyledi

Pamukkale'deki kentsel dönüşüm termal turizmi canlandıracak!

TOKİ Başkanı Turan, Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla inşa edilen pansiyonlarda son aşamaya gelindiğini belirtti. Turan, dönüşümün Pamukkale için, önemli yeni bir cazibe merkezi olacağını söyledi.

TOKİ'nin inşa ettiği pansiyonlar Denizli'ye katlı sağlayacak!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla birlikte inşa edilen pansiyonlarda son aşamaya gelindi. TOKİ Başkanı Turan: "İnşa ettiğimiz yapılar, bölgeye değer katacak" dedi.

Şeref Karakan: Denizli'ye kentsel dönüşüm şart!

MÜSİAD Denizli Şubesi tarafından düzenlenen Turizm Otelcilik ve İnşaat Sektör Kurulu toplantısında Pamukkale ve Karahayıt bölgesinin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı...

ilknur denizli Kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

ilknur denizli Kentsel dönüşüm açıklaması


AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, muhtarlarla Karabağlar'da bir araya geldi. 53 muhtar ve Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç'un katıldığı toplantıda muhtarlar kentsel dönüşüm, okullar, doğalgaz, ulaşım, sentetik uyuşturucular konularında sorunlarını anlattılar. Karabağlar'ın en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu belirten İlknur Denizli, "Ne yazık ki bu alanda son 10 yılda yapılmış hiçbir şey yok. Hem Büyükşehir hem de Karabağlar Belediyesi Karabağlar'da kentsel dönüşüm konusunda şimdiye kadar yetersiz kaldı. Soruna bütüncül bir yaklaşım sergileyen çağdaş ve yenilikçi bir vizyon Karabağlar'da ne yazık ki yok" dedi.


"Yerinde dönüşüm"

Hükümet olarak yaklaşımlarının yerinde kentsel dönüşüm olduğunu ifade eden Denizli, "Vatandaşlarımızın hoşnut olacağı bir dönüşüm. 3 bine yakın depo konut yapılacak. Bazı vatandaşlarımız depo konutlara yerleştirilecek. Bölgesindeki dönüşüm bittiğinde ise isterse yaşadığı mahalleye geri dönecek....