28 / 04 / 2024

imar planı meclis görüşmeleri

imar planı meclis görüşmeleri

Kepez Belediyesi'nin, Gülveren Mahallesi'nde gecekonduların olduğu alanda yapacağı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu oy birliği ile meclisten geçti.

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar planı değişikliği TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi tarafından Ankara Etimesgut'taki Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde uygulanan imar planı değişikliğini meclis gündemine verdiği önergeyle taşıdı. Peki önergede hangi soruları sordu? İşte ayrıntılar...

İzmit'te kişiye özel imar planı değişikliğine izin yok!

Merakla beklenen İzmit Belediye Meclis Toplantısında imar planları masaya yatırıldı. Gerçekleştirilen toplantıda CHP’li Meclis Üyesi Arsal Arısal imar planı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Silivri'de imar planını değişikliği meclis gündeminde!

Silivri'de bulunan Hazineye ait bir arazinin imar planında değişiklik yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri'de Hazine arazisinin imar planında değişiklik yapılması mecliste!

Silivri'de bulunan Hazineye ait bir arazinin imar planında değişiklik yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kartepe imar planı değişikliği teklifi kabul edildi!

Kartepe Belediyesi  Aralık ayı meclis toplantısında ilçedeki imar planına ilişkin teklifler karara bağlandı.

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avcılar’da imar plan notu değişikliğine İBB'den onay!

Silivri depreminden sonra hızla Avcılar Belediye Meclis toplantısında oy birliği ile kabul ediip İBB Meclisine gönderilen imar plan notu değişikliği dünkü meclis toplantısında onaylandı.

Toroslar'ın yeni imar planı için çalışmalar başlıyor!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 1’nci etap 1/1000 ölçekli imar planıyla ilgili görüş alışverişi yapmak için meclis üyeleriyle buluştu.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Şanlıurfa Haliliye'de imar planı değişikliği!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi'nin 2020 yılı 3. Birleşim meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda bölgedeki imar planı değişikliği karara bağlandı.

imar planı meclis görüşmeleri Haberi

imar planı meclis görüşmeleri

Kepez Belediyesi'nin, Gülveren Mahallesi'nde gecekonduların olduğu alanda yapacağı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu oy birliği ile meclisten geçti. Kepez Belediye Meclisi'nin Aralık ayı olağan meclis toplantısında 31 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün izinli olmasından dolayı meclisi, Başkan Vekili Rüştü Peker yönetti.


ASKER, POLİS VE ÖĞRETMENE İNDİRİM

2015 yılının son meclis toplantısında Kepez'de görev yapan öğretmen, polis ve asker personele indirim müjdesi çıktı. Kepez Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan öğretmenlerin, Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'ndan indirimli yararlanması, protokolünün kapsamı genişletildi.

CHP Meclis Üyesi Süleyman Acar, indirimden Kepez'de görev yapan polis ve asker personelin de yararlanmasıyla ilgili sözlü önerge verdi. AK Parti Meclis Üyesi Mesut Kocagöz'ün de destek verdiği sözlü önergeyi AK Parti...