28 / 04 / 2024

imar sorunlar çözülüyor Mamak

imar sorunlar çözülüyor Mamak

Mamak Belediyesi, ilçe sınırlarındaki gerekli imar değişikliklerini yaparak vatandaşların mağduriyetini gideriyor. 80 bin metre karelik bir alanı kapsayan imar değişikliğiyle bölgede modern yapılaşmanın da önü açılmış oldu.

Kira anlaşmazlıkları bir bir çözülüyor: 50 bin dava ortadan kalktı! İşte ev sahipleri ve kiracıların davasız çözümleri..

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kira anlaşmazlıkları arabuluculuk ile bir bir çözülüyor. Arabuluculuk ile 50 bin davanın ortadan kalktığı belirlendi. İşte o çözümlere örnekler... 

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

KDV'de yeni dönem bugün resmen başlıyor! Milyonlarca mükellefe büyük müjde! KDV iadesi ne kadar olacak?  

1 milyon civarında mükellefin karşı karşıya kaldığı KDV problemleri çözülüyor. Peki KDV'de yeni dönemle neler değişecek? İşte KDV'de yeni dönemin ayrıntıları...

Beykoz'un imar sorunu çözülüyor mu?

DostBeykoz köşe yazarı Şeref Kaçmaz Beykoz'daki imar uygulamalarını kaleme aldı. İşte Şeref Kaçmaz'ın o yazısı...

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Muğla'nın imar sorunu çözülüyor mu?

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Av. Sevin Çağlayan, Muğla'nın ilçelerinde senelerdir kronik hale gelmiş olan problemlerin ilk sırasında yer alan imar sorununun 2012 yılında çıkartılan 6360 sayılı kanun ile çözülebileceğine vurgu yaptı. 

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Türk müteahhitlerin Libya'daki sorunları çözülüyor! 

Libya’nın geniş katılımlı Türkiye ziyareti, yurt dışında iş yapan müteahhitlerin sorunlarını büyük anlamda çözüme kavuşturacak. Yapılan görüşme ile müteahhitlerin 5 milyar dolara yakın alacağı için önemli adımlar atıldı.

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Ceyhan'ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan imar planları Adana Büyükşehir Meclisi tarafından onaylandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yeni hazırlanan planlarla ilçedeki imar sorunlarının çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

İlham Aliyev: Azerbaycan'ın imar sorunları çözülecek!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, " Öncelikle güvenlik, ardından altyapı, ardından diğer tüm imar sorunları çözülecektir." dedi.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

imar sorunlar çözülüyor Mamak Haberi

imar sorunlar çözülüyor Mamak

Harman Mahallesi'nde yapılan imar değişikliğiyle emsal 1.60'tan 1.80 yükseltildi. Bu değişiklik bölgeye yatırım yapmak isteyen müteahhitlerin de önünü açıyor. 


İmar planı içerisinde yeşil alanların, parkların, dini tesisler, sosyal kültürel tesislerin ve yaşam alanlarının bulunduğunu dile getiren Akgül daha sonra 20 vatandaşa da tapusunu verdi. Akgül tapularını doğrudan tapu kadastrodan alacak hak sahipleri yapılan anlaşma gereği hiçbir ücret ödemeden tapularını teslim alacağını söyledi. Tapu dağıtım törenine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgiil'ün yanı sıra başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı. 


Selahattin Elmas (49): "Tam otuz yıldır bu sorunun çözülmesini bekliyordum. Çok mutluyum. Başkanımız göreve geldikten sonra bu sorunun çözüleceğinden zaten emindim. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" Arif Harmankaşı (65) "Başkanımızdan Allah razı olsun. Ben otuz yıldan daha fazla oldu ki bu sorunun çözülmesini...