30 / 04 / 2024

imara aykırı kaçak yapı yıkılırmı

imara aykırı kaçak yapı yıkılırmı

Siirt Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü'nün ortak çalışması sonucu Bahçelievler Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi üzerinde imara aykırı olarak yapıldığı tespit edilen kaçak bir yapı yıktırıldı...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Muğla Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe'deki imara aykırı yapıları yıkıyor.

Filyos'taki imara aykırı yapılar için yıkım kararı!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Filyos'ta 26 adet yapı ve bir yapı için alınmış 10 adet yapı kayıt belgesinde yapılan incelemede üç adet yapıdaki yedi adet bağımsız bölümün imara aykırı olduğunu belirledi.

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapı denetimleri kapsamında Muğla'nın Menteşe ilçesinde yer alan imara aykırı yapılar yerle bir ediliyor...

Bodrum'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bodrum'da imara aykırı olduğu tespit edilen birçok projenin inşaatı durduruldu. 

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Konya'da imara aykırı yapılar yıkılacak! 

Konya'nın Meram ilçesinde kaçak yapılarla mücadele başladı. İlçe genelinde kaçak yapıların yıkımı başladı. 

Çatalca'da 8 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca'da Hazine arazisi üzerinde ve imara aykırı olarak yapılan 8 kaçak yapı yıkıldı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, "Çatalca'da hiçbir şekilde kaçak yapı yaptırmayacağız" dedi.

Marmaris'te imara aykırı binalar tek tek yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında imara uygun olmayan yapılar yıkılıyor. Ekipler, yapı kayıt belgesi iptal edilen ve hukuki süreci tamamlanan bir yapının yıkımını gerçekleştirdi.

imara aykırı kaçak yapı yıkılırmı Haberi

imara aykırı kaçak yapı yıkılırmı


Siirt Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü'nün ortak çalışması sonucu imara aykırı olarak yapıldığı tespit edilen kaçak bir yapı yıktırıldı.


Belediye ekipleri, Bahçelievler Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi üzerinde imar planına uygunsuz ve kaçak yapıldı tespit edilen inşaatı yıkma kararı aldı. Belediye yıkım ekipleri olay yerine gidip önce inşaat sahibiyle konuşarak uyarıda bulundu, daha sonra yapı sahibi, yaptığı kalıpları söktü. Siirt Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Kaçak yapılaşma ve fazla kat girişimleri konusunda tavrımız nettir. Yeşil alanlarımızın katledilmesine müsaade etmemiz mümkün değildir. Belediye yönetimi olarak imar yasası ve planlarından kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Müteahhit ve inşaat şirketlerin imar planına ve yasalara uyarak inşaat yapmalarını istiyoruz. Bundan sonra da imara aykırı ve iş yeri ruhsatına uygun olmayan yerlere müdahalemiz devam edecektir....