25 / 08 / 2024

imarlı arsa için kredi

imarlı arsa için kredi

Kredi kuruluşları ve bankaların, tüketicilere sunduğu kredi imkanları arasında imarlı arsa kredisi de bulunuyor. Peki, imarlı arsa kredisi nedir? Bankaların imarlı arsa kredisi şartları nelerdir?

Pendik Belediyesi'nden satılık konut imarlı arsa! Megakentte taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Pendik Belediye Başkanlığı, Dolayoba'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 40 peşinat ödendiğinde kalan tutar 5 taksitle ödenebiliyor.

İki şehirde satılık 29 arsa! Konut imarlı arsa arayanlar dikkat!

Bolu ve Karaman'da yer alan konut ile ticari alan imarlı arsalar için satış satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 8 Ağustos ve 20 Ağustos'ta yapılacak. 

Ankara ve Kocaeli'de satılık 4 arsa! Büyükşehirde imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Ankara ve Kocaeli'deki 4 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satışa çıkarılan arsalar konut ve ticaret alanı imarlı olarak belirtildi.

İki şehirde satılık imarlı arsalar! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Kocaeli ve Muş'ta yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 1 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve bir ilde daha satılık 23 arsa! İki şehirde imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Ankara ve Kahramanmaraş'ta yer alan 23 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 26 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

İki şehirde 11 konut ve imarlı 21 arsa satılıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Balıkesir ve Kars'ta yer alan 11 adet konut ve 21 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsa ile konutların satış ihaleleri 24 Haziran ve 25 Haziran'da yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika taksitle arsa satışı! İki ildeki imarlı 5 arsa satışa çıktı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli ve Niğde'de yer alan 5 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar için taksit imkanı sağlanıyor. 

İki ilde satılık imarlı arsa! İmarlı arsa arayanlar Nisan 2024 fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Isparta'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İhlas Yapı'dan Kayabaşı'na yeni proje! 117 dönümlük arsa için imzalar atıldı!

İhlas Yapı İstanbul Başakşehir'deki yeni projesi için inşaat sözleşmesini imzaladı. İşte İhlas Yapı'nın yeni projesi ile ilgili detaylar...

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Esenler Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Esenler Belediye Başkanlığı, İstanbul Esenler Atışalanı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa akaryakıt ve servis istasyonu imarlı.

Pendik Belediyesi yüzde 50 peşinatla sanayi imarlı arsa satacak! Megakentte KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Şeyhli'de yer alan büyük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 1 taksitle ödenecek.

imarlı arsa için kredi Haberi

imarlı arsa için kredi

İmarlı arsa kredisi nedir?

Kredi kuruluşları ve bankaların, tüketicilere sunduğu kredi imkanları arasında arsa kredisi de bulunuyor. Bu kredi için birincil şart arsanın imarlı olması koşulu olarak karşımıza çıkıyor.


Bu nedenle bu kredi türüne "imarlı arsa kredisi" de denebiliyor. Peki, imarlı arsa için kredi nasıl çekilir? İmarlı arsa kredisi kullanmak için ne yapılması gerekiyor?


İmarlı arsaya kredi çekmek için öncelikle, bankaların kredi koşul ve imkanlarının araştırılması gerekiyor. Bilindiği üzere konut kredisinde olduğu gibi, arsa kredilerinde de kredi şartları her bankada farklılık gösteriyor.


Her bankanın müşteri profili farklı olduğu için, bir bankanın kredi vermediği arsaya bir başka banka kredi verebiliyor.


Aranan koşullar:

- Alınacak olan arsanın belediye sınırları içerisinde ve imarlı olması gerekiyor. 

- Bazı bankalarda, satın alınan arsanın imarlı olmaması halinde teminata başka bir gayrimenkulün (imarlı...