26 / 07 / 2024

İmdat Yarım açıklamaları

İmdat Yarım açıklamaları

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, Ilgaz Dağı'nın son 3 yılın en verimli sezonunu geçirdiğini söyledi. Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgenin eşsiz güzelliğiyle kayak severlerin ilgisini çektiğini anlattı.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün gram, çeyrek, yarım ve Ata altın fiyatı kaç TL?

Merkez Bankası merakla beklenen faiz karının dün açıkladı. Karar sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları araştırılıyor. Peki bugün gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın fiyatı kaç TL?

İnşaat mühendisinden çarpıcı açıklamalar! Küçükçekmece'deki bina neden çöktü?

İstanbul Küçükçekmece’deki dört katlı bir bina kendiliğinden çöktü. İnşaat mühendisi Atakan Bakılan'dan konu ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar geldi. İşte o paylaşım...

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Konut projeleri yarım kaldı, binlerce mağdur var denilen inşaat şirketinden şok açıklama: Batmadık, ayaktayız!

Geçtiğimiz günlerde konkordato ilan ettiği duyurulan ve konut projeleri yarım kaldığı iddia edilen inşaat devinden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Urfa’da yer alan toplam konut stokunun yüzde 5’ini yarım kalan konutlar oluşturmakta...

Yüzyılın felaketi deprem afetinden sonra iki bini aşkın binanın ağır hasar aldığı Şanlıurfa’da yarım kalan konut projeleri yükseliyor. Şehirdeki toplam konut stokunun ise yüzde 5’ini yarım kalan konut projeleri yer alırken, kişiler yüksek maliyetler nedeni ile kaçak yapılaşmaya yöneldiği kaydedildi.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" programında konuştu ve "Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli" diyerek kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Ekrem İmamoğlu'ndan dönüşüm açıklaması: Kamu kurumları birlikte çalışmalı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm ve depreme dikkat çekerek kamu kurumlarının birlikte çalışması gerektiğini dile getirdi. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Türk inşaat şirketi iflas etti! Dev konut projesi yarım kaldı, 1500 ev teslim edilemedi!

Karadayı Konut Yapı AŞ. iflas etti. Şirket bin 500 konutu teslim edemeyince iflas bayrağını çekti. Dev konut projesi yarım kaldı, 1500 ev teslim edilemedi.

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Engelli raporu olanlar erken emekli olabilir mi? Yarım engelli maaşı tama çevrilebilir mi? Tek tek açıklandı!

Engelli aylığı ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki Engelli raporu olanlar erken emekli olabilir mi? Yarım engelli maaşı tama çevrilebilir mi? İşte ayrıntılar...

İmdat Yarım açıklamaları Haberi

İmdat Yarım açıklamaları


Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, Ilgaz Dağı'nın son 3 yılın en verimli sezonunu geçirdiğini söyledi.


Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgenin eşsiz güzelliğiyle kayak severlerin ilgisini çektiğini anlattı.


Ilgaz'ın Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden olduğunu vurgulayan Yarım, "İklim şartlarının oldukça iyi gitmesi dolayısıyla bölgede yoğunluk yaşanıyor" dedi.


Otellerin dolu olduğunu ifade eden Yarım, "Otellerde hem hafta sonu hem de hafta içi ciddi yoğunluk var. Hafta sonları günübirlikçilerin bölgeye gelmesiyle yoğunluk kapasitenin üzerine çıkıyor. Geçtiğimiz ve önceki yıla göre ilgi oldukça fazla Kış turizmi açısından Ilgaz, son 3 yılın en verimli sezonunu geçiriyor" şeklinde konuştu.


Ilgaz'ın yeni yatırımlarla bölgenin cazibe merkezi olduğunu belirten Yarım, "Yeni kayak merkezleri, telesiyej, Ilgaz'ı ileriye taşıyor. Ilgaz, yatırımlarla cazibe merkezi olmaya devam ediyor.  Ankara'ya yakınlığı ve fiyatların...