17 / 05 / 2024

imo btü

imo btü

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i makamında ziyaret etti.

Londra'nın sembol yapılarından biriydi... 347 milyon dolara satıldı, otel olacak!

Londra'nın sembol yapılarından biri olan BT Tower'ın 347 milyon dolara satılarak otele dönüştürüleceği belirtildi.

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin tarafından kuruldu.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

İMO Kahramanmaraş binasına ilişkin şok iddia: Deprem değil rant yıkacak!

Kentsel Dönüşüm Yasasına ilişkin tepkiler devam ediyor. İMO Kahramanmaraş binasına ilişkin şok iddia: Deprem değil rant yıkacak...

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Yapay zeka istihdama etki ediyor! 2030 yılına kadar 55.000 işçi işten çıkacak

CEO Philip Jansen, fiber dağıtımını tamamladıktan, çalışma şeklini dijitalleştirdikten, yapay zekayı (AI) benimsedikten ve yapısını basitleştirdikten sonra BT'nin çok daha küçük bir iş gücüne güveneceğini söyledi.

Bankacı olmak isteyenlere müjde! Vakıfbank çok sayıda personel alımı yapacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Vakıfbank, personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur kadrolarına alım yapılacağını belirten Vakıfbank, detayları da paylaştı.

Traktör alacak çiftçiler müjde! Başak Traktör fiyatlarını açıkladı! İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi!

Türkiye’yi Avrupa’da üstün başarı ile temsil eden Başak Traktör 'ün 2075 BT, 2075 BK, 2090 S, 2105 S, 5120, 2110 S, traktörler çeşitlerinin fiyat listesi açıklandı.

Çiftçiler dikkat! Başak Traktör 586 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Başak Traktör'ün tarla traktör serisinin Eylül ayı fiyatları açıkladı. Peki, Başak Traktör'ün fiyatları ne kadar? Başak Traktörün 2075 BK, 2075 BT, 2090 S serisinin özellikleri ve 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Toprağınızın bereketi Başak Traktör fiyatlarını yayımladı! En ucuz tarla traktörü ne kadar? 13 Eylül 2022 fiyat listesi

Başak Traktör'ün tarla traktör serisinin Eylül ayı fiyatları yayımlandı. Peki Başak Traktör'ün fiyatları ne kadar? İşte Başak Traktörün 2075 BK, 2075 BT, 2090 S serisinin özellikleri ve 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Milli Emlak'tan Erzurum'da imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Erzurum ili Oltu ilçesi, Yasinhaşimoğlu Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

imo btü Haberi

imo btü

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i makamında ziyaret etti. 


Ziyarette konuşan Başkan Akyıldız, BTÜ için oda olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirterek, işbirliğine yönelik çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Teknik eğitim kurumları ve üniversitelerle iletişim halinde olduklarını dile getiren Akyıldız "Oda olarak dördüncü sınıf öğrencilerinin alanda pratik yapabilmelerini sağlıyoruz. 

İnşaat mühendisi adayları, oda üyelerimiz aracılığıyla proje büroları, yapı denetim firmaları veya şantiyelerde çalışarak mezun olduklarında deneyim kazanmış olarak okullarından ayrılıyorlar. Mesleki anlamda ne yapmak istediklerini biliyor ve sektör ile ilgili de bilgi sahibi oluyorlar" dedi. 


DESTEKLERİNDEN MEMNUNUZ 

İMO Bursa Şubesi'nin desteğinden memnun olacaklarını dile getiren Prof. Dr. Karademir, eğitimin kalitesini arttırmak, kendinden emin, ayaklarının üzerinde duran...