21 / 05 / 2024

imperial hastanesi genişlemesi

imperial hastanesi genişlemesi

İmperial Hastanesi, Trabzon Belediyesi'ne başvurarak hastanenin güneyinde bulunan parselin konut alanından çıkarılarak sağlık tesisi alanı olarak çevrilmesini istedi. Trabzon Belediye Meclisi'nde görüşülen talep onaylanarak kabul edildi..

Merkez Bankası’nın ‘sıkılaştırma’ politikası hızlı sonuç verdi! Tüketici kredileri ve kart harcamaları azaldı!

BDDK 11-18 Ağustos verilerine göre, başta tüketici kredileri ve bireysel kart borçlarından oluşan bireysel borçlanma da olmak üzere kredi genişlemesi, ağustos başından itibaren adeta durdu ve son hafta ise eksiye geçti.

Dijital dönüşüm, enflasyon ve parasal genişlemenin bir sonucu!

Boğaziçi Zirvesi'ne katılan ekonomistler, finansal işlemlerde dijital dönüşümün artmasına katkıda bulunan faktörler arasında küresel enflasyon ve para birimi genişlemesi olduğunu söyledi.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

Sultanbeyli'ye yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultanbeyli Belediyesi, Merkez Camii, meydan genişlemesi ve katlı otoparkın ardından Sultanbeyli’ye bir otopark daha kazandırıyor.

Kadıköy Şifa Hastanesi otel mi oluyor?

Florance Nightingale Grubu üzerinden 2016 Eylül ayında Kadıköy Şifa Hastanesi'ni satın almıştı. Bu sürpriz satış medyada genişçe yer aldı.

Gaziantep'in yolları genişletiliyor!

Yeni mahalle olan bölgelerde dar olan yolları genişletip vatandaşın hizmetine sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey (Mülk), Yeşilköy, Burçkarakuyu, Kızılhisar, Onkoloji Hastanesi’nde yol genişletme ve asfalt çalışması yaptı.

Hendek Devlet Hastanesi’nin yolu genişletiliyor!

Hendek Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Koordinasyonluğunda, yeni Hendek Devlet Hastanesi’ne giden yol güzergahında Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, yol genişletme çalışmaları yapılıyor.

Ege Yapı, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü’nde 2 bin fidan dikti!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ve Ege Yapı iş birliğiyle Kemerburgaz Bölgesi Ağaçlı Köyü’nde ormanlık alanların genişlemesi amacıyla düzenlenen hatıra ormanı sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Çin'de yeni konut satışları yüzde 64 arttı!

Çin'de bu yılın ilk çeyreğinde 2015'e göre yüzde 58'lik bir kredi genişlemesi yaşandı. Kredi genişlemesi sayesinde altyapı yatırımları ve inşaat sektörü canlandı. Çin'de yeni konut satışları son bir yıl içinde yüzde 64 arttı.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasına taşındı!

Adıyaman Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı ortaklığında hizmet vermekte olan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasında daha geniş ve modern bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, yenilenecek olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi vererek, “Yeni hastane 320 yataklı ve geniş bir acil servis ünitesine sahip olacak” dedi.

Germencik'e modern hizmet binası!

Germencik Ziraat Odası’nın ilçenin genişlemesi nedeniyle ihtiyaçlara cevap veremediğini söyleyen Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Yeni ve modern binamızda Germencik Ziraat Odası ile birlikte vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermeye başladık” dedi

imperial hastanesi genişlemesi Haberi

imperial hastanesi genişlemesi

İMPERİAL Hastanesi, Trabzon Belediyesi'ne başvurarak hastanenin güneyinde bulunan parselin konut alanından çıkarılarak sağlık tesisi alanı olarak çevrilmesini istedi. 


Teklifi değerlendiren İmar Komisyonu talebi önceki gün Trabzon Belediye Meclisi'ne getirdi. Trabzon Belediye Meclisi ise tartışmalardan sonra yapılmakta olan binayla inşaat alanının arttığını ancak fonksiyonel olarak hastanenin yoğunluğu arttırmayacağı gerekçesiyle talebi onayladı, îmar Komisyonu Başkanı Seyfullah Kınalı, Imperial Hastanesi'nin güney tarafında bir parsel olduğunu belirterek, "Hastane sahipleri güneylerindeki parseli alarak hastaneye katmak istiyorlar. Burası sağlık alanı olmadığından sağlık alanına dönüştürülmesi gerekiyor. 


Bu hastaneyle ilgili olarak yoğunluk oluşturduğu şeklinde eleştiriler var. Bizim komisyon çalışmalarımız esnasında bu binayla beraber bölgeye yeni bir yoğunluk mu katılacak diye bir endişemiz oldu. Yine otoparkla ilgili endişemiz vardı. 


Ancak yaptığımız incelemede yapılan inşaatın mevcut binaya ilave değil de mevcut binanın...