12 / 05 / 2024

İMSİAD bursa inşaat sektörü

İMSİAD bursa inşaat sektörü

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, İMSİAD’ın Bursa inşaat sektörüne fuarcılık alanında sağlayacağı kazanımları değerlendirdi...

Şad Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şad Yapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Şadi ve Hamza Şadi ortaklığında kuruldu.

Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

İnşaat sektörü istihdam kaybını ortadan kaldırdı!

Koronavirüs salgını ile beraber artan işsizlik Haziran ayında gerileme yaşadı. Analistler inşaat sektörünün istihdam kaybını büyük ölçüde azalttığını dile getirdi.

Ms Gümüş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Gümüş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Gümüş tarafından kuruldu.

İMSİAD derneğinde inşaat sektörü gelişmeleri masaya yatırıldı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği (BEGD) üyeleri İMSİAD dernek merkezinde gerçekleştirilen buluşmada, inşaat sektöründe yaşanan güncel gelişmeleri değerlendirdi...

Bursa inşaat sektörü yeni dernek merkezine kavuştu!

Bursa inşaat sektörünün çatı örgütü İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD), yeni dernek merkezimizin açılışı Bursa protokolü ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bursalı inşaat sektörü temsilcileri öğrencilerle buluştu!

İMSİAD, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Uludağ Üniversitesi ile imzaladığı protokol kapsamında, Bursa inşaat sektörün önde gelen temsilcileri öğrencilerle bir araya geldi.

Ms Power Hand İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ms Power Hand İnşaat Limited Şirketi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Bener, Sara Bener ve T.K Ahmed Salih ortaklığında kuruldu. 

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Ad Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ad Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar ve Doğan Güneş ortaklığında kuruldu.

Al Adı Emlak İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Adı Emlak İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Mhd. Yaser tarafından Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü Eylül'de daraldı!

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü, sektörel daralma yaşadı. Ülkede inşaat sektörü Eylül ayında 48,1 seviyesinde geriledi.

İnşaat sektörü gücünü Bursa'da gösterdi!

Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarı 30 ülkeden 52 bin 225 kişinin katılımıyla gerçekleşti. İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, fuar ve sektörle ilgili görüşlerini paylaştı.

İMSİAD bursa inşaat sektörü Haberi

İMSİAD bursa inşaat sektörü

 İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, İMSİAD’ın Bursa inşaat sektörüne fuarcılık alanında sağlayacağı kazanımları değerlendirdi.


Bursa İnşaat 2015 Fuarı içerisinde Bursa’da ilk defa gerçekleştirilecek olan Gayrimenkul Fuarı hazırlıkları çerçevesinde Bursa Ticaret Sanayi Odası (BTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Murat Özkaya ile banka bölge müdürleri ve turizm firması yetkilileri katıldı.


Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Mescioğlu, “Geçtiğimiz yıllarda Yapı ve Yaşam Fuarı adı altında düzenlenmekte olan fuara, İMSİAD Üyesi olan sayın müteahhitlerin ve değerli Bursa kamuoyunun ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Şöyle ki, hem ev almak isteyen, hem de arsası olup müteahhitte vermek isteyen vatandaşlarımıza Bursa’nın seçkin müteahhitlerini bir arada görerek...