17 / 05 / 2024

İnanç ve Tarih Müzesi nasıl gidilir

İnanç ve Tarih Müzesi nasıl gidilir

Ankara'da inşa edilecek İnanç ve Tarih Müzesi, 4 bölümden meydana gelecek. 60 bin metrekarelik dev müzede Ferman Müzesi, Bilim Müzesi, Kuran Mucizeleri Müzesi ve Tarih Müzesi bulunacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hizmete alınan metrobüsler için tören düzenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kentin ulaşımı için iki sene içinde alınan ve kullanımda olan toplam 252 metrobüs için tören yaptığını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Altında sürpriz gelişme! Altının efendisi İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı, tarih verdi!

Altın fiyatları ile ilgili sürpriz gelişme Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş, altın için yeni alım fırsatını açıkladı ve tarih verdi.

THY personel alımı ilanı yayımladı! Başvuru şartları ve tarih belli oldu! Hemen başvurun!

Türk Hava Yolları, kendi bünyesinde istihdam ettirmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. THY personel alımı başvuru tarihleri ve başvuru şartları belli oldu. İşte THY 2023 personel alımı ilanı detayları...

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Emeklilikte yeni sistem geliyor! Tarih belli oldu! 

Orta vadeli plana göre, 2024 yılı son çeyreğinde emeklilikte yeni sisteme geçiş yapılması planlanıyor. Detaylar ve tarih belli oldu. İşte emeklilikte yeni sistem...

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Satış vaadi sözleşmesi nedir ve şartları nelerdir?

Satış vaadi sözleşmesi, gayrimenkul alanında tarafların belirli haklarına yönelik düzenlenen bir sözleşme türüdür. Bu sözleşme, gelecek dönemde gayrimenkulün alım satımının gerçekleştirilmesine yönelik yapılır. Belirli şart ve tarih göz önünde bulundurularak satış vaadi sözleşmesi hazırlanır.

Altın fiyatları için sürpriz tahmin! İslam Memiş rakam ve tarih verdi

Rekor üstüne rekor kıran gram altın iki haftadan sonra düşüş yaşadı. Yatırımcıların merak ettiği soruya Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yanıtladı. Makasa dikkat çeken Memiş, 'alışın' diyerek yeni fırsatı paylaştı. İşte tüm detaylar...

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Altuğ Sezerol, Turgut Öztürk, Onur İnan ve Şahin Kızılaslan ortaklığında kuruldu.

'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

ABD Merkez Bankası 15 ay sonra faizleri sabit tuttu. Karar sonrasında altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcıların altın fiyatları düşecek mi? sorusuna yönelik 'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereket İnanç ve İbrahim İnanç ortaklığında kuruldu.

Dolar 26 liraya gidecek! Bomba tahmin için tarih verildi

TL dolar karşısında değer kaybı yaşamaya devam ederken vatandaş doların daha fazla yükselmesinden endişeleniliyor. Bu çerçevede Bloomberg doların 26 TL olması tahminini yaptı ve tarih verdi. İşte tüm detaylar...

Dolar 25 TL hayırlı olsun diyen Ekonomist Selçuk Geçer net tarih verdi! Bakan bir daha bakıyor!

Dolar kuru ile ilgili yaptığı yorumlarla tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için '' 25 TL hayırlı olsun'' dedi ve tarih verdi.

Gram altının kaderi belli oluyor! İslam Memiş, "1550" dedi ve tarih verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için zirve tahminini 'bir uyarım var' diyerek duyurdu. Memiş, geride bıraktığımız haftayı değerlendirirken, orta ve uzun vade için 'rekor' rakamları paylaştı. İşte tüm detaylar...

İnanç ve Tarih Müzesi nasıl gidilir Haberi

İnanç ve Tarih Müzesi nasıl gidilir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in açıkladığı projelerinden İnanç ve Tarih Müzesi'nin de detayları belli oldu. 4 bölümden oluşacak İnanç ve Tarih Müzesi, 60 bin metrekarelik dev bir müze olacak.


Ferman Müzesi kısmında Osmanlı tarihi ile ilgili en az 200 ferman yer alacak. Tarih Müzesi kısmında Osmanlı-Selçuklu büyüklerinin kılık, kıyafetleri, silahları, kapları bulunacak.


İnanç ve Tarih Müzesi kapsamında diğer iki kısımdan Bilim Müzesi kısmında Müslümanlar tarafından yapılan icatlar yer alırken Kuran Mucizeleri Müzesi'nde ise Universal Stüdyoları teknolojileriyle Kuran hakkında detaylar gösterilecek. 


Ankamall karşısında itfaiye binasının bulunduğu alanda yapılacak İnanç ve Tarih Müzesi sayesinde Ankara'ya yılda en az 3 milyon turist gelecek. İnanç ve Tarih Müzesi'nde ayrıca Kabe, cennet, cehennem alanları, alışveriş alanları bulunacak. 


İnanç ve Tarih Müzesi görselleri!