02 / 05 / 2024

İnanlar İnşaat ödülleri

İnanlar İnşaat ödülleri

1965 yılında İnan İnşaat adıyla İstanbul'da başlayan hikayesine; 220'nin üzerinde proje, sayısız uluslararası ödül ve sektörde birçok ilki sığdırmayı başaran İnanlar, 2014 yılı itibariyle 49. yılını kutluyor...

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Hrn İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hrn İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reza Hassani ve Harun Reşit Kahriman ortaklığında kuruldu.

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Kara ve Yunus Çağrı Kara ortaklığında kuruldu.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

Soulart Yapı Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soulart Yapı Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Onaç tarafından kuruldu.

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Bogaç tarafından kuruldu.

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Kennedy C. Kanu tarafından kuruldu. 

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yılmaz tarafından kuruldu. 

Baha Tuzer Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baha Tuzer Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Baha Tuzer tarafından kuruldu.

Mübrem İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mübrem İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdulimiti Rouzimaimaiti, Alibek Palvan ve Yusuf Palvan tarafından kuruldu.

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Işıldak tarafından kuruldu.

EML Prestij İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

EML Prestij İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Yıldırım tarafından kuruldu.   

İnanlar İnşaat ödülleri Haberi

İnanlar İnşaat ödülleri


1965 yılında İnan İnşaat adıyla İstanbul'da başlayan hikayesine; 220'nin üzerinde proje, sayısız uluslararası ödül ve sektörde birçok ilki sığdırmayı başaran İnanlar, 2014 yılı itibariyle 49. yılını kutluyor. "İnsan için tasarım" ilkesinin rehberliği ile bugün Türkiye'nin en saygın ve güvenilir kurumlarından biri konumuna ulaşan İnanlar, sektörde bölgesel liderlik vizyonu ile dünya standartlarında projeler üretmeye devam ediyor. Dünyanın en prestijli uluslararası gayrimenkul ödülleri International Property Awards'tan, İnanlar son iki yılda 5 ödülle geri dönmeyi başardı. 


Türkiye...