29 / 08 / 2024

İnciraltı otopark projesinde son durum ne

İnciraltı otopark projesinde son durum ne

İzmirliler, Başkan Kocaoğlu'nun, "İnciraltı'nda 1000 araçlık otoparkımız var" sözlerine, "İnciraltı nerede Sahil Bulvarı nerede? Arada bu kadar mesafe var. Araçlarımızı nereye koyacağız, denize mi atalım" diye tepki gösterdi

Sivas'a 54 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi tarafından 27 Haziran Öğretmenler Parkı ile yıkılan hastanenin yerleşkesi birleştirilerek inşa edilecek olan millet bahçesi ve kapalı otopark projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Saraçoğlu projesinde otopark tartışması!

Cumhuriyet'in ilk toplu konut projesi Saraçoğlu evlerinde, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın başlattığı restorasyon devam ediyor. Koruma Kurulu, otoparkı onaylamış. Otopark, otele dönüştürülecek alanın altına planlanıyor.

Değirmendere sosyal merkez ve otopark projesinde sona yaklaşılıyor!

Körfezin incisi konumunda bulunan Gölcük Değirmendere’de  geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan kapalı pazar, otopark ve sosyal merkezin inşaatında sona yaklaşıldı.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindiğini açıkladı. Çağrıcı, proje kapsamında meydanın altına 1162 araçlık bir otopark inşa edildiğini söyledi.

Kocaeli'deki 310 araçlık otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi yanında inşa edilen 310 araçlık otopark projesinde sona yaklaşılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Kahramanmaraş Arasa Katlı Otopark'ta sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arasa Katlı Otopark projesinde sona gelindi.

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi son sürat devam ediyor. Yerin altında 600 araçlık 4 katlı otoparkın yer aldığı proje 2018 yılında tamamlanacak.

İzmir Büyükşehir'den 31.3 milyon TL'ye otopark ihalesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balçova İnciraltı Mahallesi'nde 10 yıl süreli sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilmesi karşılığında; otopark yapım ihalesi düzenliyor..

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'ne ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’de hayata geçirilecek olan Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinde ilk kazma vuruldu.

İzmir Balçova'da kat karşılığı ototerminal ve otopark yaptırılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde kat karşılığı ototerminal ve otopark binası yaptıracak. 10 yıl süreli sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilecek işin bedeli 31 milyon 334 bin 310 TL olarak belirlendi.

Sakarya katlı otopark projesinde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı şehir merkezinde yapımı tüm hızıyla devam eden Katlı Otopark Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Manisa Turgutlu otopark ve pazaryeri projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Turgutlu’da otopark ve pazaryeri sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacak olan kapalı pazaryeri ve otopark projesinde sona gelindi.

İnciraltı otopark projesinde son durum ne Haberi

İnciraltı otopark projesinde son durum ne


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatına başlaması için yüklenici firmaya yer teslimi yapmaya hazırlandığı tramvay projesi ile ilgili "otopark" krizi çıktı. Fahrettin Altay Meydanı-Konak-Halkapınar Tramvayı'nın Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki 1900 araç kapasiteli otoparkları yok edecek olması bu bölgede yaşayan vatandaşları isyan ettirdi. Başkan Aziz Kocaoğlu ise, otopark kriziyle ilgili vatandaşlara tartışma yaratacak bir formül önerdi. Dolgu alanı olan bölgede yer altı otoparkı projesi geliştireceklerini açıklayan Kocaoğlu, yetişmemesi durumunda ise, vatandaşlara 4-5 kilometre uzaktaki İnciraltı'nı adres gösterdi.


Tepki gören öneri

Kocaoğlu katıldığı bir TV programında yöneltilen "İnşaat Mühendisleri Odası'nın da çok zor olacağını açıkladığı bu yeraltı otoparkı tramvaya yetişememesi durumunda bu araçlar nereye konacak" sorusuna, "Çaresi var. İnciraltı rekreasyon alanında bin araçlık otoparkımız var" cevabını verdi. Kocaoğlu, İnciraltı'ndan vatandaşları evlerine ücretsiz taşıyabileceklerini de ifade...