08 / 07 / 2024

İnegöl OSB içerisinde arıtma tesisleri

İnegöl OSB içerisinde arıtma tesisleri

Yıllık ihracat hacmi 1 milyar dolara ulaştı. Bu yıl içinde tamamlanması planlanan atık su arıtma ve atık çamur kurutma tesisi yatırımıyla kapasite günlük 165 tona ulaşacak.

Kira geliri bu rakamı aşanlar 9.562 TL vergi ödeyecek! Kira beyanı nasıl verilir? İşte kira gelir vergisi hesaplama 2024

2023 yılı içerisinde konut kira geliri toplam 21 bin Türk Lirası'nı aşanların beyanname vermesi gerekiyor. Kira beyanı nasıl verilir? İşte kira gelir vergisi hesaplama 2024!

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Bu ülkede gelecek yıl içerisinde 28 bin şirketin iflas etmesi bekleniyor!

Son üç ayda 6 bin 342 şirketin iflas ettiği ülkede yaşanan yüksek faiz oranları ve artan borçlanma maliyetleri nedeniyle gelecek yıl içerisinde toplam 28 bin şirketin daha iflas edebileceği belirtildi.

Bakan Özhaseki açıkladı: 311 bin konut bir yıl içerisinde ortaya çıkacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Deprem bölgesindeki kalıcı konutların daha hızlı inşası için yeni formülleri büyük ihtimalle de en geç bir hafta içerisinde yeni önerilerimizle mutlaka milletimize iletmiş" diye konuştu.

2024 yılında içeceklere depozitolu ambalaj zorunlu olacak! Bakan Kurum açıkladı!

Tek kullanımlık ambalajlı içecek devri sona eriyor. İçecek ambalajlarının dönüştürülme yoluyla ekonomiye kazandırılması için hazırlanan Depozito Yönetim Sistemin bu yıl içerisinde tamamlayacaklarını açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2024 itibarıyla da depozito uy

PTT iş başvurusu nasıl yapılır? İşte 2022 PTT personel alımı başvuru formu

PTT bünyesinde büro ve gişe memuru, dağıtıcı elemanı, avukat, mimar, mühendis, tekniker alımı yapılması bekleniyor. Personel alımı ile ilgili 2022 yılı içerisinde 15 bin vatandaşın kadroya alınması hedefleniyor. Peki PTT iş başvurusu nasıl yapılır? İşte 2022 PTT personel alımı başvuru formu

Reddi miras nasıl yapılır? İşte reddi miras dilekçe örneği!

Kendisine miras kalan kişiler bu mirası belirli süre zarfı içerisinde reddetme hakkına sahiptirler. Peki, Reddi miras nasıl yapılır? İşte reddi miras dilekçe örneği...

Kanal İstanbul'un ilk köprüsü 2 yıl içerisinde açılacak!

26 Haziran'da temeli atılacak olan Kanal İstanbul Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklamalarda bulunan Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak köprünün iki yıl içerisinde açılacağını dile getirdi.

Kanal İstanbul 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanın Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'nin 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyleyerek projenin çevre ve şehircilik harikası olacağını belirtti. 

Bingöl Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bingöl ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

5 yıl içerisinde katılım bankalarının payının 2 katına çıkması bekleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'de katılım bankalarının toplam bankacılık varlıkları içerisindeki payının gelecek 5 yıl içerisinde 2 katına çıkmasının beklendiğini aktardı.

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

İnegöl OSB içerisinde arıtma tesisleri Haberi

İnegöl OSB içerisinde arıtma tesisleri

Yaklaşık 3 milyon metrekare alan üzerinde kurulu İnegöl OSB'de 90 firma faaliyet gösteriyor. Yıllık ihracat hacmi 1 milyar dolara ulaştı. Bu yıl içinde tamamlanması planlanan atık su arıtma ve atık çamur kurutma tesisi yatırımıyla kapasite günlük 165 tona ulaşacak. 


İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (İnegöl OSB) bünyesinde Türk sanayisinin devlerini barındıran önemli bir bölge. Sanayi kenti Bursa'nın yanı başında kurulan ve Türkiye ekonomisine önemli katkı sağlayan bölgenin en önemli özelliği ise Türkiye'de kurulan ilk ilçe organize sanayi bölgesi olması... 


Bursa-Eskişehir karayolu üzerinde yer alan İnegöl Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye'nin üç büyük iline kolay ulaşımı ile öne çıkıyor. Mudanya limanına 76 kilometre, Gemlik limanına 75 kilometre mesafede olan bölgeden deniz ulaşımı sağlanabilirken, bölgeye 22 kilometre mesafede olan Yenişehir Hava Limanı ile hava ulaşımı...