17 / 05 / 2024

İnegöldeki projeler

İnegöldeki projeler

Türkiye'nin en önemli ilçeleri arasında yer alan İnegöl'ün yeni yatırımlarla fark yarattığını söyleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegöl'ü marka kent yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

İşte İnegöl'ü değiştirecek projeler!

İnegöl Belediyesinin yıllık değerlendirme toplantısında sunum yapan Etüt Proje Müdürü Fatma Cavcı, 2015 yılında hayata geçirilen çalışma ve projeler hakkında bilgi vererek, 2016 yılının projelerini sıraladı.

Abdulkadir Şahiner'den Sungurlu'ya vizyon kazandıracak projeler!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Şahiner, Bizim Sevdamız Sungurlu’dur. Vizyon kazandıracak projelerimiz sayesinde Sungurlumuz gelişiyor, güzelleşiyor" dedi.

Seçim bitti, projeler peş peşe geldi! İşte yeni projeler...

2015 yılını iki seçimle durgun geçiren gayrimenkul sektöründe seçimden tek parti iktidarının çıkmasının ardından lansmanlar hızlandı. Bu kapsamda ertelenen projeler de birbiri ardına satışa çıkıyor.

Mega projeler ülkeye değer katıyor!

ÜLKEMİZ mega projelerle gelişmişliğini daha da ilerletmekte ve ekonomisini canlandırmaktadır. Özellikle 3. Havalimanı ve 3 Köprü gibi projeler ülkemize değer katmaktadır. Ülkemizin bu projelerini engellemek isteyenler oldu ise de başaramamışlardır.

Canpa Şirketler Grubu Mutlu Ofis sloganıyla projeler hazırlıyor!

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, inşaat şirketleri bu talepleri dikkate alarak 'Mutlu Ofis' sloganıyla büyük projeler hazırlıyor.

Yeni projeler seçimleri bekliyor!

1 Kasım seçimlerinin ardından İstanbul'da çok sayıda konut projesinde resmi satışların Kasım ayında başlaması bekleniyor. İşte Dragos'tan Topkapı'ya kadar yayılan, lansman için gün sayılan projeler...

Nihat Zeybekci: Seçim sonrası vizyon projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Seçim sonrası Kanal İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak."

Nihat Zeybekci: Mega projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: "Yeni dönemde ekonomi yönetiminin listesinin ilk sırasında yoksulluğun ortadan kaldırılması var. Ayrıca Kanal İstanbul, 3'üncü Havalimanı, 3'üncü Köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak. " dedi.

TOKİ'den alt ve orta gelirlilere yönelik projeler yolda!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Anadolu'nun birçok kentinde alt ve orta gelir gruplarına dönük, binlerce konutluk yeni projeler hazırladıklarını bildirdi.

Vedat Aşçı: Türkiye'ye marka projeler kazandırmaya devam edeceğiz!

Etiler'de 50 yıllık Belediye Sitesi'nin kentsel dönüşümünde sona yaklaşıldı. Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, "Türkiye'ye marka projeler kazandırmaya devam ediyoruz" dedi

Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması'nda derece alan projeler belli oldu!

Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması jüri değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 49 Projenin incelendiği toplantıda dereceye giren projeler belli oldu. Dereceye giren projelere 15 Ekim de İl Bank sosyal tesislerinde toplam 154 Bin TL ödül dağıtılacak.

Antalya'daki projeler yanlış mı uygulanıyor?

Antalya için olmazsa olmazlarından olan bazı projeler ve yatırımlar, yanlış uygulama, ‘ben yaptım oldu’ mantığı ve en önemlisi yeni rant alanları yaratma adına bir türlü olmuyor.

Baumit ile özel projeler, özel çözümler!

Baumit Türkiye, kentsel dönüşüm projelerinin ağırlık kazandığı İstanbul’da başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu projelerden biri olan Yıldız Residence, Baumit’in Türkiye’de ısı yalıtım uygulaması yaptığı projeler içerisinde 15cm EPS kullanımı ile öne çıkı

İnegöldeki projeler Haberi

İnegöldeki projeler

INEGÖL'de önemli yatırımlara imza attıklarını dile getiren Belediye Başkam Alinur Aktaş, "İnegöl'ü marka kent yapmaya çalışıyoruz. Bize göre, belediyecilik sadece alt yapıdan ibaret değüdir. Ticari hayatin gelişmesi, kültür, sanat, turizm ve spor gibi alanlarda da çalışmak gerekiyor. Bu yönde ciddi çabalarımız var.  Çalışmalarımızda insanımıza dokunmayı ihmal etmiyoruz" dedi. 


EKOLOJİK DENGE 

İnegöl'de çevrenin ve ekolojik dengenin korunması, tarihi doku ve turizm alanlarında yürüttükleri çalışmaları da anlatan Alinur Aktaş, şöyle konuştu: "İlçemizin kanalizasyon sulan ile OSB'deki sanayi tesislerinin atık sularını Türkiye'de ilk kez yapılan Genel Arıtma Tesisinde arıtıyoruz. Ben göreve geldiğimde bu tesis vardı. Ancak kapasitesi yetmiyordu. Bir proje hazırlayıp kapasitesini 4 kat arttırdık. Çıkan çamuru kurutmak içinde ayrı bir tesis yaptık. İnegöl Mobüya ve Ağaç İşleri OSB'nin kurulmasıyla ilçedeki mobilya sektörünün daha...