05 / 05 / 2024

İngilitere robin hood

İngilitere robin hood

Robin Hood'un yaşadığı son ev olarak bilinen İngilitere West Yorkshire'daki Kirklees, 7 milyon sterline satışa çıktı

Doları olanlara kötü haber! Dünyaca ünlü başekonomist tarih vererek uyardı, 10 lira birden düşecek!

Rekor üstüne rekor kuran dolar kuru için bir son dakika açıklaması geldi. Goldman Sachs’ın eski Başekonomisti Robin Brook tarih vererek dolar kurunun 10 TL birden düşeceğini söyledi.

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks'tan Türk Lirası açıklaması! Adil değeri 21 TL! 

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks, Türk Lirası'nın adil değerinin 21 TL olduğunu açıklayarak bu durumun şaşırtıcı gelebileceğini ancak ihracat ve ithalattaki değişimlere odaklanmanın önemli olduğunu vurguladı.

Dünyaca ünlü ekonomistten bomba tahmin: Dolar 7 lira birden düşecek!

Ünlü ekonomist Robin Brooks, dolar hakkında dikkat çeken bir tahminde bulundu. Brooks'a göre, 28 TL'yi aşan doların değeri, 7 TL birden gerileyerek 21 TL seviyesine inecek. Peki bu nasıl olacak? İşin sırrı Mehmet Şimşek'in o açıklamasında mı? İşte cevabı...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Ünlü ekonomistten kritik Türkiye yorumu! 'Türkiye kalıcı olarak siliniyor'

Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks, Türkiye'de yapılan seçimlerin arkasından kıymetini süratli bir halde kaybeden Türk Lirası hakkında değerlendirmeler yaptı. Brooks, Türkiye'nin Arjantin'nin yolunda olduğunu ve bu durumun "üzücü" olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü ekonomistten şaşırtan yorum: 'Türk ekonomisi patlama yapacak'

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü Ekonomist Robin Brooks, Türkiye ekonomisinin patlama yapabileceğini ifade etti.

Başekonomist doların kaç lira olması gerektiğini açıkladı

Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks, doların adil değerinin 21 Türk Lirası olması gerektiğini dile getirdi. Brooks daha önceki 16.50 liralık tahminini 21 liraya çıkarırken gerekçe olarak ise cari açıktaki büyümeyi işaret etti.

Robin Williams'ın Kuzey California'daki evi satılıyor!

Birçok filmde rol alan Robin Williams'ın 2014 yılında hayatını kaybettiği Kuzey California'daki evi 7.25 milyon dolara satışa çıkarıldı.

İmaj Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Robin Jan Alyan tarafından kuruldu.

Robin Williams'ın Napa Vadisi'ndeki evi satıldı!

2014 yılında canına kıyan ünlü aktör Robin Williams'ın Napa Vadisi'ndeki evi sonunda satıldı. Williams'ın ölümünden üç ay önce satışa çıkardığı evi artık Fransız bir ailenin oldu. Evin yeni sahipleri bu görkemli yapı için 18.1 milyon dolar ödedi.

Robin Van Persie ve Luis Nani, aynı sitede ev kiraladı!

Fenerbahçe'nin yeni transferleri yaşayacakları evleri seçti. Robin van Persie'nin, Dirk Kuyt'ın oturduğu evi kiraladığı öğrenildi. Luis Nani ise, Türkiye'deyken Alex'in oturduğu evi tuttu.

Enerji maliyetleri yüzde 50'lere varan oranlarda azaltılabiliyor!

Enerji verimliliği konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarından Dr. Robin Kent’in katıldığı Plastik Sanayinde Enerji Verimliliği Semineri, PAGDER’in organizasyonu ile Beşiktaş CVK Park Bosphorus Otel’de yapıldı.

Robin Williams'ın villası satılıyor!

Geçen hafta kendi isteğiyle hayatına son veren aktör Robin Williams ' ın California Napa Vadisi ' nde bulunan Gülümsemeler Villası adını verdiği malikanesi yeni sahibini arıyor...

İngilitere robin hood Haberi

İngilitere robin hood


İngilitere West Yorkshire'daki Kirklees'de bulunan Robin Hood'un yaşadığı son ev olarak bilinen ev 7 milyon sterline satışa çıktı.


Robin Hood'un evi 450 yıldır ilk defa satışa çıkarken 750 dönüm arazi içinde yer alıyor. Satışa çıkan evin arazisi içerisinde ayrıca iki de çiftlik evi bulurken görevlilerinde yaşadığı bir kaç ev bulunuyor.


Robin Hood'un evi olarak geçen eve, ev demek biraz mütevazi bir söylem oluyor. 7 milyon sterline satışa çıkan Robin Hood'un evini kimin alacağı ise merakla beklenirken ev alıcılarını sabırsızlıkla...