04 / 05 / 2024

ingiltere 116 milyon liralık malikane

ingiltere 116 milyon liralık malikane

İngiltere'de İngiltere kralı 4. George'un mimarı Sir John Nash tarafından 1811'de inşa edilen tarihi malikane çinde 6 yatak odası ve 7 banyo bulunan ev 116 milyon TL'ye satılacak...

Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı? İşte İngiltere'de 20 milyon TL'ye satılan devasa evler...

Son zamanlarda Türkiye'de uçuşa geçen konut fiyatları sebebiyle, yurt dışındaki evlerin fiyatları sık sık gündem oluyor. Peki Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı?

İngiltere'de 3 evin 23,5 milyon TL'ye satılıyor! Çıkmaz sokaktaki satış şaşırttı!

İngiltere'deki açık artırma gündeme bomba gibi düştü. Üç evin yer aldığı çıkmaz sokağın 575 bin pound'a (yaklaşık 23,5 milyon Türk Lirası) satılması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

İngiltere'de 4.5 milyon TL'ye ev alabilirsiniz!

Türkiye'de konut satışları son zamanlarda azalırken, yatırımcılar yurt dışına, özellikle de İngiltere'ye doğru yöneliyor. Bu kapsamda Türkiye'de 4.5 milyon TL'ye alabileceğiniz bir evin kira getirisi 15-16 bin Türk Lirası olurken, İngiltere'de aynı fiyata aldığınız evin kira getirisi çok daha yüksek

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Küresel petrol talebi 2045'te günlük 116 milyon varile ulaşacak!

Küresel petrol talebinin 2045 yılında geçen seneye göre günlük 16 milyon varil artış göstererek günlük 116 milyon varile ulaşması bekleniyor.

Kredi borçluları sayısı gün geçtikçe artıyor! Verilere göre tam 272 milyon kişinin kredi borcu var! 

Türkiye Bankalar Birliği tarafından paylaşılan verilere göre, kredi borçlularının sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Ocak ve mart ayları arasında kredi kullanan kişi sayısı 7 milyon 116 bin olarak kaydedilmiştir. Artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bankalardan kredi alma gereksinimi artıyor.

İngiltere'deki yükselen mortgage oranları tam 7,5 milyon haneyi etkileyebilir!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere'de mortgage (konut kredisi) faiz oranlarının hızla artacağı ve 2026'ye kadar yıllık 15,8 milyar sterlin ek maliyet oluşturarak 7,5 milyon haneyi etkilemesi öngörülüyor.

Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazandı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların toplam piyasa değeri 1 trilyon 116 milyon dolara çıkarkan, Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazanarak güne 24 bin 600 dolar seviyesinde başladı. 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İngiltere'deki gayrimenkulünü 4 milyon İngiliz sterlinine sattı!

Peker GYO, İngiltere'nin Gravesend bölgesinde bulunan gayrimenkulünü 4 milyon GBP bedelle Star Living Limited unvanlı şirkete sattı.

Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, toplamda 116 milyon 520 bin 334 Türk lirası tarımsal destek ödemelerinin yatacağı tarihle ilgili açıklama yaptı. Bakan Kirişçi, Twitter’dan yaptığı paylaşımla, ‘’Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak?’’ sorusunu yanıtlamış oldu.

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

Peker GYO, İngiltere'de 4.3 Milyon GBP'a arsa aldı!

Peker GYO, İngiltere'de 5 bin 787 metrekare büyüklüğünde arsayı imar şartı ile 4.3 Milyon GBP'a Peker Skyline Ltd.'den satın aldığını duyurdu.

İLBANK 5 ildeki gayrimenkulü satıyor!

İLBANK A.Ş. mülkiyetinde bulunan ve Kırklareli, İstanbul, Elazığ, Antalya, Ankara illerinde yer alan 5 gayrimenkul 116 milyon 967 bin 76 TL'ye satılıyor...

ingiltere 116 milyon liralık malikane Haberi

ingiltere 116 milyon liralık malikane

İNGİLTERE'DE kendine özel güzellik salonu, yüzme havuzu, spor salonu ve saunası bulunan tarihi malikane yaklaşık 116 milyon liradan satışa sunuluyor. İngiltere kralı 4. George'un mimarı Sir John Nash tarafından 1811'de inşa edilen malikane, ortalama bir İngiliz evinden 250 kat daha pahalı. Oakmayne adlı şirket tarafından 5 yıl önce satın alındıktan soma, şirketin dizayncı kadrosu tarafından tarihi dokuya sadık kalınarak yenilenmiş. İçinde 6 yatak odası ve 7 banyo bulunan evin sadece vergisi bile 20 milyon lirayı geçecek. Oakmayne firması ise modern zamanlarda krallara layık yaşam kalitesi sunan bu saray yavrusuna rahatlıkla alıcı bulunacağına inanıyor.


Sabah...