16 / 05 / 2024

İnistanbul Hayat iş gyo nef

İnistanbul Hayat iş gyo nef

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk iki projesi İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal’in ardından 3. proje İnistanbul Hayat satışa sunuluyor. İnistanbul Hayat’ın tanıtım toplantısı 27 Nisan Çarşamba günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Ceren Acer Kezik iş hayatına ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından Garanti BBVA'nın Genel müdür yardımcılarından biri olan; Ceren Acer Kezik iş hayatıne ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

EYT’yi çok az farkla kaçıranlar bu haber sizi çok heyecanlandıracak! Hayatınızı değiştirecek bu detaya dikkat!

Yaklaşık 2.5 milyon kişinin gözü kulağı EYT’nin Meclis’te yasalaşmasına çevrilmişken, bu haktan çok az bir farkla yararlanamayacak olanları çok heyecanlandıracak bir haber geldi. Bu detayı mutlaka okuyun, hayatınız değişebilir!..

Çalışma hayatında önemli değişim! Ofise dönüş hızlandı. Şimdi de Disney çalışanlarını ofise çağırdı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını çalışma yaşamında da önemli değişiklikleri beraberinde getirmişti. O değişikliklerin başında ise uzaktan çalışma geliyor. Salgının control altına alınması ve hayatın normalleşmesinin ardından çalışma yaşamı da eski normaline dönmeye başladı. Büyük ş

Lenovo'dan 2023'e özel fiyat! Bu fırsat kaçmaz... 06 Ocak 2023 fiyat listesi,

Teknoloji devlerinden Lenovo çalışma hayatı için ürettiği laptoplarının satışında 2023'ün ilk günlerinde kullanıcıya yönelik fiyatlar sunuyor. Çiçek sepeti'nin sunduğu imkandan faydalanmayı unutmayın. Peki Lenovo E14 20Y7S041HU08 Ryzen5 fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Lise mezunu 17 bin TL maaşla iş hayatına başlıyor! İşte rekor kıran iş ilanına dair detaylar!

Lise mezunu olup, 17 bin TL ile iş hayatına başlayabilirsiniz. İşte merak edilen haberin detayları!

Ne zaman emekli olabilirsiniz? Emeklilik yaşı ve maaşı hesaplama ekranı!

Aktif çalışma hayatı içinde bulunan milyonlarca kişi, emekli olacakları tarihi heyecan içinde beklerken, bir yandan da emekli olabilmek için kanunen gerekli şartların neler olduğunu merak ediyor. İşte ne zaman emekli olabilirim sorusunun yanıtı ve konu hakkında merak edilen detaylar...

8K kamera mı? Akıllı telefon mu? Cevap Samsung Galaxy Note20 Ultra! 5 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Şehir hayatı, iş başlangıçlarına alışırken günlük hayatımıza ayak uyduracak yeni bir cihaza ihtiyacınız mı var? Kalemi telefonla ilk kez birleştiren Samsung Note Serisi, cebinize koca bir dünya sığdırıyor! Onu, avucunuzun içine sığacak bir bilgisayar, mobil oyunda üst seviye bir cihaz, 8K kamera ola

E – faturaya geçin hayatınız kolaylaşsın! Kim e – fatura kullanmak zorunda? İşte e – faturanın faydaları

2010 yılında hayatımıza giren e – fatura, milyonlarca kullanıcıya kolaylık sağlarken, e – fatura kullanmak zorunda olan bazı kişi, kurum ve kuruluşlar var. Peki kimler e – fatura kullanmak zorunda? E – faturanın yararları neler? İşte detaylar…

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Opel'in etkileyici tasarıma sahip Zafira Life serisine zam geldi! İşte 31 Mayıs fiyat listesi

Alman otomobil markası Opel'in hem aileler hem de iş hayatı için tasarladığı Opel Zafira Life serisi tanıtıldığı ilk günden bu yana ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Volkswagen Caravelle'ye ciddi anlamda rakip olan araç rakibine kıyasla daha teknolojik özellikleri uygun fiyata sunabiliyor.

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Nijerya'da 3 katlı bina çöktü! 8 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Nijerya'da 3 katlı bir bina henüz öğrenilemeyen nedenle çöktü. Çöken binanın enkazı altında kalan 8 kişi hayatını kaybederken 23 kişi enkazdan sağ kurtarıldı.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

İnistanbul Hayat iş gyo nef Haberi

İnistanbul Hayat iş gyo nef

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk iki projesi İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal’in ardından 3. proje İnistanbul Hayat satışa sunuluyor.İnistanbul Hayat’ın tanıtım toplantısı 27 Nisan Çarşamba günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.


İnistanbul Hayat projesinin detaylarının paylaşılacağı toplantıya İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ile Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ev sahipliği...