05 / 05 / 2024

Inİstanbul Lokal donatıları

Inİstanbul Lokal donatıları

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Çin'de konut satışları yüzde 3,7 düştü!

Çin Ulusal İstatistik Bürosu tarafından açıklanan verilere göre Çin'de konut satışları olumsuz seyrine devam ediyor. Açıklanan resmi rakamlara göre konut satışları, ocak-ekim döneminde döneminde yüzde 3,7 düşüş gösterdi.

Ölen kişinin tapusu alınmazsa ne olur? Tapu intikalinin süresi var mı? Tapu intikali için tüm mirasçılar gerekli mi?

Eğer bir kişinin ölümüne rağmen tapu intikali gerçekleştirilmezse ne olur? Tapu intikali için bir süre sınırlaması var mıdır? Tapu intikal işlemi için tüm mirasçılar gerekmekte midir? İşte ayrıntılar...

FED’in agresif faiz artışları ABD’li emlak zenginlerine yaradı! 

FED’in agresif faiz artışları konut almak isteyenlerin hayallerini ertelemesine neden oldu. Talebin piyasadan çekilmesiyle beraber düşen fiyatlar da zengin yatırımcılar için fırsat haline geldi

Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mı?

Tapuda miras kalan malların mirasçılar tarafından alınması belli başlı şartlara bağlıdır. Vatandaşlar Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mı? sorusunu da bu yüzden sık sık sormaktadır.

Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mı?

Tapuda intikal süreci kişilerin gözünde büyüttüğü işlemlerden biridir. Peki Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mı? İşte detaylar!

Peşin ve senetli satışlar, ipotekli konut satışlarını üçe katladı!

Yüksek faiz ödemek istemeyen vatandaşlar peşin konut alımına yöneldi. 2021 senesinin ilk yarısında peşin ve senetli satışlar üçe katlandı.

Dorçe Prefabrik'ten savunma sanayisi için modüler yapılar!

Dorçe Prefabrik, Afrika'nın tamamı, CIS bölgesi, Orta Doğu ülkelerinde ve Türkiye'de; Birleşmiş Milletler, NATO ve Türk Silahlı Kuvvetleri gibi kurumlar için modüler yapılar üretiyor.

Deniz Aksu: Ana konumuz, inşaat ve inşaat yapı paydaşları!

EmlakBank Genel Müdürü Aksu, faaliyet gösterdikleri ana konunun inşaat ve inşaat yapı paydaşları olduğunu vurgulayarak, piyasada 2,7 trilyon liralık bir alışveriş yapıldığını ifade etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeşil bir dünya için tüm vatandaşları duyarlı olmaya çağırıyorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dünya Çevre Günü mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyorum, ifadelerine yer verdi. 

Ankara Northland çocuk odaklı donatıları ile dikkat çekiyor!

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Inİstanbul Lokal donatıları Haberi

Inİstanbul Lokal donatıları

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa ediliyor. 17 bin 944 üzerinde hayata geçirilen Inİstanbul Lokal projesi Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. 


Inİstanbul Lokal projesinin öncü firması

Proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor


Inİstanbul Lokal Topkapı ödemeleri

48 aya varan vade farksız ödemeler uygulanan projede ilk taksitler 2016 yılında yapılacak. Projede peşinatların 2+1 daireler 5 bin TL, 3+1'ler 7 bin 500 TL, 4+1 daireler için ise 10 bin TL olarak belirlendi.


Inİstanbul Lokal donatıları

Sinema, fitness center,  kapalı otopark, çocuk oyun alanları, futbol alanları, güvenlik, yürüyüş yolları, basketbol sahası, kreş, mescit, asansör ve yüzme havuzu gibi kullanım alanları yer alıyor.



Inİstanbul Lokal Davutpaşa fiyatları

Fiyatlar 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Inİstanbul Lokal ev seçenekleri

Projedeki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1...