03 / 05 / 2024

İnİstanbul Topkapı güncel ev fiyatları 2017

İnİstanbul Topkapı güncel ev fiyatları 2017

Toplam 2 bin 680 daireden meydana gelen İnİstanbul Topkapı projesinin ödeme planına göre yüzde 20 peşinat sonrasında yüzde 0,70 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Bankaların konut kredisi güncel faiz oranları neler? 900 bin TL konut kredisi alınırsa aylık ödeme tutarı ne kadar olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini 500 baz puan artışı sonucunda yüzde 40 seviyesine çıkarmasıyla, konut kredisi faiz oranlarına ilişkin araştırmalar yapılıyor. Peki, güncel konut kredisi faiz oranlar neler? İşte detaylar...

25 Eylül dolar ne kadar? Dolar alış-satış fiyatı bugün kaç lira? Güncel dolar/TL kuru

25 Eylül dolar kuru yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar almak ve bozdurmak isteyen vatandaşlar ''bugün dolar ne kadar, güncel dolar kuru kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte güncel dolar/TL kuru...

Euro haftaya hareketli başladı! Elinde euro olanlar baksın! İşte güncel euro alış satış fiyatı

Haftanın ilk işlem gününde döviz kurları yukarı yönlü hareket ediyor. Euro güne hareketli başlarken elinde euro olanlar ve euro alıp bozdurmak isteyenler güncel euro kurunu araştırıyor. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte güncel euro alış satış fiyatı...

9 Eylül 2023 Cumartesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL sınırlı yükselişini sürdürüyor.  Ekonomide 3 yıllık yol haritası belirlendi. Programa göre, enflasyonun 2026'da tek haneye düşürülmesi hedefleniyor. Bu gelişmelerle birlikte dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki dolar bugün ne kadar?  Güncel dolar/TL alış satış f

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru fiyatlarındaki son durum haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar ? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru.

13 Ağustos Pazar güncel euro kuru! Euro bugün kaç TL? 

Euro/TL kuru bugün ne kadar? Güncel euro kuru kaç lira oldu? Euro bugün yükseldi mi, düştü mü? İşte 13 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı 

Brent petrolün varil fiyatı dün 76,60 dolara kadar yükselirken, günü 74,65 dolardan tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı.

İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Fiyatlar resmen tavan yaptı! 29 Haziran 2023 demir fiyatları

Dolar kurunun rekor seviyelere ulaşması ile inşaat demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2023 demir fiyatları.

Tarlasına traktör alacaklar dikkat! Türk Boğası Tümosan traktör fiyatlarını açıkladı! Hemen güncel tabloya bakın...

Tarlasına traktör alacak çiftçiler traktör satışa yapan firmaların fiyatlarını merak ediyor. Tümosan yeni fiyatlarını duyurdu. İşte güncel fiyat listesi...

25 Mart 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.221,47 liradan satılıyor. 25 Mart 2023 yani haftanın altıncı gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 25 Mart altın fiyatları!

İnİstanbul Topkapı güncel ev fiyatları 2017 Haberi

İnİstanbul Topkapı güncel ev fiyatları 2017

Nef ve İş GYO ortaklığı ile hayata geçirilen İnİstanbul Topkapı projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede konumlandırılıyor. 


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunulan İnİstanbul Topkapı projesi 80 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Proje 2 bin 680 daireden meydana geliyor. 


Üç etap şeklinde tasarlanan İnİstanbul Topkapı Evleri'nde Gala, Lokal, Hayat ve Konsept etapları yer alıyor.  Projede İnistanbul Gala bu yıl Aralık'ta, İnistanbul Lokal Mart 2018'de, İnistanbul Hayat ve Konsept ise Aralık 2018'de teslim ediliyor.


Taksit ödemeleri, daire teslimlerinden sonra başlayan İnİstanbul Topkapı projesi ödeme planına göre yüzde 20 peşinat sonrasında yüzde 0,70 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor. 


İnİstanbul Topkapı güncel ev fiyatları 2017!


1+1 daireler 416 bin TL’den,

2+1 daireler 681 bin TL’den,

3+1 daireler 1 milyon 14 bin TL’den,

4+1 daireler...