17 / 05 / 2024

inözü vadisi imar durumu

inözü vadisi imar durumu

Ankara Beypazarı ilçesi İnözü Vadisi 2. Derece Doğal Sit Alanı İnözü Deresi boyunca "Yürüyüş Yolu" yapılmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği askıda...

Medipol için hazırlanan imar planlarını İBB iptal ettirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol için hazırlamış olduğu imar planlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi iptal ettirdi. Paylaşılan detaylara göre mahkeme planı hukuksuz buldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

1935 yılında İzmir'in 5 senelik imar planı hazırlanmış!

1935 yılına ait İzmir'in 5 senelik imar planı açıklanmış. Şehrin imarı ve diğer ihtiyaçları için belediyelerce beş senelik bir imar planı hazırlanmış.

İYİ Partili Salih Karabacak'tan konut ve kira sorunu için çözüm önerisi!

İYİ Partili Salih Karabacak yaptığı açıklamada konut ve kira sorunu için çözümü sosyal konutlar yapmak olduğunu söyledi. Karabacak ayrıca çözüm önerisini de paylaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Sizin için çözüm yolu olabilir

Kredi kartı borcu olan vatandaşlar bu borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor. Kredi kartı borcu olan vatandaşlar için önemli bir çözüm yolu önerildi. Ancak uygulayıp uygulamamak size kalmış.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Muğla Bozburun’un kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerisi!

Muğla’daki Bozburun kasabasının taşıma kapasitesi ile denetlenme konusu için bir çalıştay düzenlendi. Çalıştayda Bozburun’da kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerileri sıralandı.

Müteahhitler çimento fiyatları için çözüm bekliyor!

Müteahhitler tarafından başlayan inşaat durdurma eylemi geçtiğimiz günlerde sona erdi. İnşaatın yeniden başladığını söyleyen sektör temsilcileri çimento fiyatları için çözüm beklediğini dile getirdi.

Gaziemir Sarnıç sakinleri tapu için çözüm bekliyor!

İzmir Gaziemir'e bağlı Sarnıç Mahallesi'nde 40 yıldır devam eden tapu sorunu için vatandaşlar çözüm bekliyor. 

Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor!

Kovid-19 salgını inşaat ana malzemelerini de etkiledi. Demir-çelik başta olmak üzere yapı malzemeleri fiyatları son bir senede yüzde 100'den fazla arttı. Bu artışlar sektörde büyük problemlere neden oldu. Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor.

inözü vadisi imar durumu Haberi

inözü vadisi imar durumu


Ankara Beypazarı ilçesi İnözü Vadisi 2. Derece Doğal Sit Alanı İnözü Deresi boyunca "Yürüyüş Yolu" yapılmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği 30 Haziran 2015 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı.


İnözü Vadisi Yürüyüş yolu amaçlı hazırlanan 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar planı değişikliği 21 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı otuz gün boyunca askıda...