04 / 05 / 2024

İnşaat firmaları yılı kampanyalarla kapatıyor

İnşaat firmaları yılı kampanyalarla kapatıyor

2014 yılı ortasına kadar süren düşük konut satış performansını yaz ayının bitmesiyle geride bırakan inşaat şirketleri, yılı güzel kapatmak için konutta yılbaşı kampanyalarına başladı.

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Güvenli liman gömleğini giyen altın son bir yılın zirvesinde!

Altın fiyatları bugün ABD verileri ile birlikte yükselişe geçti. Altının yükselişe geçmesi ons altın son bir yılın zirvesine taşıdı.

Altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası! Yer yerinden oynadı! Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem günü de milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Bugün altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası yaşanırken altında yer yerinden oynadı. Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Altın fiyatları 2023 yılında yükselmeye devam edecek mi? 1 gram bile altını olanlar bakmayan pişman olacak!

Altın fiyatları uzun süredir 1,000 liranın üzerinde işlem görüyor. Herkesin merak ettiği soru ise altın fiyatlarının 2023 yılında yükselmeye devam edip etmeyeceği. Peki altın fiyatları 2023 yılında yükselmeye devam edecek mi? 

Elinde gümüşü olan yatırımcılar ''gümüşlerinizi satmayın'' gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Son günlerde sert düşüş yaşayan gümüş fiyatları için analistlerden yıl sonu değerlendirmesi geldi. ''Gümüşlerinizi satmayın'' diyen analistler yıl sonunda gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır? 10 yıl vadeli kredi kimlere verilecek? 

0.99 faiz oranlı konut kredisi başvuruları en çok merak edilen konulardan oldu. Peki 0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır? 10 yıl vadeli kredi kimlere verilecek? İşte ayrıntılar...

Emlak vergisi geriye dönük 5 yıl iadesi dilekçesi!

Emlak vergisinde sıfır oran uygulamasından yararlanabilen ancak bundan habersiz olanlar ödedikleri vergilerin iadesini alabiliyor. İşte emlak vergisi geriye dönük 5 yıl iadesi dilekçesi...

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Mersin'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

İntema İnşaat 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

İntema İnşaat'ın VUK hükümlerine göre hazırlanan yasal kayıtlarınıza göre oluşan 21.706.497 TL dönem zararının geçmiş yıl zararı olarak dikkate alınmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

İntema İnşaat 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

İntema İnşaat, VUK hükümlerine göre hazırlanan yasal kayıtlarına göre oluşan 21.706.497 TL dönem zararının Geçmiş Yıl Zararı olarak dikkate alınmasına karar verildi. 

İnşaat firmaları yılı kampanyalarla kapatıyor Haberi

İnşaat firmaları yılı kampanyalarla kapatıyor

2014 yılının ilk yarısında konut satışlarında düşüş, yazın bitmesiyle birlikte ise yükselişe sahne olan inşaat sektörünün önde gelen firmaları, yapımına devam ettikleri konut ve ofis projelerine özel düzenledikleri kampanyalarla belirsiz geçen bu yılı geride bırakmaya hazırlanıyorlar. 


Bu kapsamda bazı firmalar mevcut kampanyalarını ocak ayma kadar sürdürürlerken, bazı firmalar da konut alıcılarına yönelik olarak yeni yıla özel ödeme planları hazırladı. Bununla birlikte £liste fiyatları üzerinden yüzde 12 indirim yapan firmalar ve sıfır peşinatla ev satan firmalar da dikkat çekiyor. Bunların yanı sıra bazı firmalar ise konut satın alanlara tatil hediye edecek kadar çekim merkezi oluşturmayı hedefliyorlar. 



FARKLI ÖDEME PLANLARI 

Düzenlenen kampanyalar içerisinde en yaygın olanı ise konut üreticilerinin müşterilerine ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla farklı ödeme planları teklif etmesi olarak dikkat dyor. Firmalarm kampanyaları...