04 / 10 / 2024

inşaat sektöründe müşteri memnuniyeti

inşaat sektöründe müşteri memnuniyeti

Gayrimenkul sektöründe imza attığı prestijli projelerle fark yaratan Varyap, portföyündeki büyük projeleri teslim ederken yeni projelerle sektöre yön vermeyi sürdürüyor. Varyap teknoloji alt yapısına ağırlık verecek.

İnşaat sektöründe betonun önemi! Dayanıklı binalar için doğru beton üretilmeli!

İnşaat Mühendisleri, inşaat sektöründe dayanıklı ve kaliteli yapılar içim betonun doğur şekilde üretilmesi, taşınması ve yerleştirilmesi konusuna dikkat çekiyor.

İnşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyüyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İsmail İltemir yaptığı açıklamada yeni neslin masa başı işlere yöneldiğini belirterek, inşaat sektöründe kalifiye elemanların mühendislerden bile yüksek maaşlar alabildiğini söyledi. 

Yılın ilk 8 ayında en fazla konkordato geçici mühlet kararı inşaat sektöründe!

Konkordatolar adli tatil de dinlemedi. 2024 yılının ilk 8 ayında en fazla konkordato geçici mühlet kararı 64 ile inşaat sektöründe görüldü.

İnşaat sektöründe işçilik fiyatları asgari ücret artış oranının 2 katından fazla oranlarda arttı!

İnşaat Mühendisi Atakan Bakılan, inşaat sektöründe işçilik fiyatlarının asgari ücret artış oranının 2 katından fazla oranlarda arttığına dikkat çekti. İşte o paylaşım...

Doğanlar Holding inşaat sektöründe yeni döneme giriyor! Yenibosna'da dev kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı! 

Doğanlar Holding,  inşaat sektöründe de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Doğyap, İstanbul’un önemli lokasyonlarından Yenibosna’da bir kentsel dönüşüm projesine start veriyor. 

Sigortalı çalışan sayısı yüzde 1,5 azalırken, inşaat sektöründe güçlü istihdam görünümü korundu!

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından açıklanan Mart 2024 verilerine göre, sigortalı çalışan sayısı yıllık olarak yüzde 1,5 azalırken, inşaat sektöründe güçlü istihdam görünümü korundu.

İnşaat sektöründe yaprak kımıldamıyor! 6 ay sonra vatandaş alacak konut bulamayacak!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir, inşaat sektöründe çarkların durmak üzere olduğunu söyleyerek 'Böyle giderse vatandaş yüksek fiyata dahi alacak konut bulamayacak” uyarısında bulundu.

İnşaat sektöründe kartelleşme tepkisi: Projeler yarım kaldı, çimento zamları için yüksek cezalar gelsin!

Çimento fiyatlarına geçtiğimiz günlerde gelen zam, inşaat sektöründe tepkilere neden oldu. Sektör temsilcileri, inşaat malzemelerindeki kartelleşme için ağır cezalar talep etti. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe ara eleman sıkıntısı derinleşiyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin merakla beklenen İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nda inşaat sektöründe yaşanan ara eleman sıkıntısı derinleştiğine dikkat çekildi. İşte söz konusu raporda yer alan detaylar...

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

İnşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor! İşçiler 2 bin TL'lik günlük ücret istiyor!

İstanbul'da konutunu yenileyeceklere 800 bin lira hibe, 700 bin lira da uygun maliyetli kredi imkanı sunulacak. Kentsel dönüşüm hızlı atılan bu adımlarla hızlandırılırken, inşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor. İşte ayrıntılar...

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 2,2 arttı

Güven endeksi kasım ayında geçen aya oranla perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9, hizmet sektöründe yüzde 2,4 azaldı, inşaat sektöründe 2,2 arttı.

inşaat sektöründe müşteri memnuniyeti Haberi

inşaat sektöründe müşteri memnuniyeti

İstanbul ve Bodrum’da yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanan Varyap teknoloji alt yapısına ağırlık vererek yüzde 10 ila 12 arasında verimlik artışı sağlarken müşteri memnuniyetinde de farklılaşacak.


Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden projeleri hayata geçiren Varyap, 2014’te yeni projelerin lansmanına hazırlanıyor. İstanbul ve Bodrum’da hayata geçireceği yeni projelerle sektöre farklı bir soluk getirmeyi hedefleyen şirket, global teknoloji devleri ile yaptığı işbirlikleriyle verimliliğini artırırken müşteri memnuniyetinde de önemli alt yapı hazırlıkları yapıyor. 


Varyap’ın 2014 yılı planları hakkında bilgi veren Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş ilk olarak Haziran ayının sonunda Varyap Plaza Pendik projesindeki ofis ve ticari unitelerin teslimini gerçekleştireceklerini söyledi. Varyap Plaza’daki teslimlerle eş zamanlı olarak Bodrum’da 24 malikâneden oluşan çok özel bir projenin tanıtımını yapacaklarını belirten...