27 / 04 / 2024

İnşaat Sektörünün Genel Durumu

İnşaat Sektörünün Genel Durumu

ASKON'un konuğu olan Konya Çimento AŞ Genel Müdürü Kadir Büyükkara, Konya'da inşaat sektörünün Zümrüt Apartmanı faciasının ardından kaliteli betona yöneldiğini ifade etti.

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

İnşaat sektörünün Nisan 2021 karnesi!

TMB, ekonomi çevreleri ve sektör tarafından ilgiyle takip edilen Nisan 2021 İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nu yayınladı. Peki raporda hangi değerlendirmelere yer verildi? İşte rapordaki genel ekonomi ve inşaat sektörü tespitleri...

İnşaat sektöründe istihdamın artması bekleniyor!

ManpowerGroup İstihdama Genel Bakış Araştırması'na göre, 2021'nin ikinci çeyreğinde istihdamın artması bekleniyor. İstihdamın artacağı sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. 

Cevat Öncü: İnşaat sektörü, konut faizlerinin artmasıyla durdu!

İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü: "İnşaat sektörü, konut ve genel faizlerinin yükselmesi nedeniyle tıkanma noktasına geldi. Bu krizin uzun olacağını düşünüyoruz" dedi.

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

İnşaat sektöründe geri dönüş süresi arsa maliyetine göre değişir!

Mesa Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, inşaat sektöründe geri dönüş süresinin arsa maliyetlerine göre değiştiğini ifade etti..

İnşaat sektörü yeni yılda canlılığını sürdürecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "2018 yılında da hizmetler, sanayi, tarım ve inşaat sektörünün canlılığını sürdürmesini bekliyoruz." diye açıklamalar yaptı. 

İnşaat sektörü her geçen gün ivme kazanıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, inşaat sektörünün önemini anlattı. Karataş sektörün her geçen gün ivme kazandığını belirtti.

Batman'ın imar planı inşaat sektörünü heyecanlandırdı!

Batman Binatlı'da yeni imar planı çalışmaları inşaat sektöründe heyecan yarattı. Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan plan 18.Madde uygulamasını kısa sürede tamamlayacak.

2017'de inşaat sektörünü neler bekliyor?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bugünkü yazısında inşaat sektörünü, sektörden beklentileri ve projeleri anlattı. İşte o haber...

İnşaat sektörünün GSMH'deki payı yüzde 30!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, inşaat sektörünün GSMH içindeki payının yaklaşık yüzde 30 düzeyinde olduğunu söyledi. Karataş, '' İnşaat sektörünün özellikle kriz dönemlerinde desteklenmiyor'' dedi.

İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor!

WIN fuarında yeniliklerini sergilemeye hazırlanan Na-De Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik, "İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

İnşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, siyasi istikrarın inşaat sektörüne moral vereceğini belirterek, "Bugün itibarıyla artık milletimizin ve inşaat sektörümüzün önü açıktır" ifadesini kullandı.

İnşaat Sektörünün Genel Durumu Haberi

İnşaat Sektörünün Genel Durumu

ASKON'un Cumartesi söyleşilerinin Nisan ayı konuğu Konya Çimento AŞ Genel Müdürü Kadir Büyükkara oldu. 


"İnşaat Sektörünün Genel Durumu, 2014 yılı Sonuçları ve Gelecek Beklentileri" konulu söyleşi gerçekleştiren Konya Çimento AŞ Genel Müdürü Kadir Büyükkara, inşaat sektörünün ekonominin lokomotif gücü olduğunu belirterek, Konya'nın Zümrüt Apartmanı faciası ile inşaatta kaliteli betona yöneldiğini aktardı. 


ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, program öncesinde açıklama yaparak, üyelerinin her alanda bilgilenmesini sağlamak adına söyleşi, konferans ve iş gezilerine devam ettiklerini belirtti. İşadamları olarak geleceğe yönelik p lanlar yapmalarının ve gelecekte karşılaşacakları gelişmelerle ilgili şimdiden hazırlıklı olmak için etkinlikleri sürdürdüklerini aktaran Yıldırım, 

"Şirketimizi gelecekte hangi noktaya taşımalıyız? Soruna şimdiden cevap bulmalıyız. ASKON olarak üyelerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bunun için de farklı sektörlerdeki, bürokrasideki isimleri üyelerimiz ile buluşturuyoruz. Bu haftada inşaat...