16 / 05 / 2024

İnşaatçılar rekor bekliyor

İnşaatçılar rekor bekliyor

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 1 Kasım seçim sonuçlarını ve sektöre yansımalarını değerlendirdi.

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Gümüşe olan talep her geçen gün yükseliyor. Geçen sene yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlayan gümüş bu sene de yatırımcılarının servetine servet eklemeye geliyor. İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın! Altın Kahini İslam Memiş gram altın için rekor rakamı açıkladı!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalarda hareketlilik başladı. gram altın 1645 TL'ye kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirirken Altın Kahini İslam Memiş'ten ''elinizdeki alınları sakın bozdurmayın'' diyerek gram altın için rekor rakamı açıkladı.

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı! 

Seçimğin ardından gaza basan dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar bugün 22 TL'yi geçti. Doların geleceği rekor rakam belli oldu. Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı.

18 TL'ye yükselen gümüşün geleceği rekor belli oldu! Altının efendisi İslam Memiş tarih verdi!

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye yükseldi. Gümüş fiyatları yükselişe geçerken Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıklayarak tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hazır olun!

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş için noktayı koydu! Gümüşü olan yaşadı! İşte gümüşün geleceği rekor rakam!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıkladı. Gümüşü olan yaşadı. İşte gümüşün geleceği yeni rakam...

Altın fiyatları rekor kırdı! Uzmanlar o rakamı işaret etti! Yatırımcılar tetikte bekliyor

Altının ons fiyatı dün yüzde 4'e yakın artışla 1989 dolara ulaşarak 11 ayın rekorunu kırdı. Gram altın 1216 TL olurken uzmanlar o rakamı işaret etti! Yatırımcılar tetikte bekliyor!

İnşaatçılar rekor bekliyor Haberi

İnşaatçılar rekor bekliyor

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 1 Kasım seçim sonuçlarını ve sektöre yansımalarını değerlendirdi. Tek partili bir hükümetin kurulmasının sektörde olumlu hava yarattığını belirten Ayyıldız, "2015 yılı iki seçimli bir yıl oldu.  1 Kasım'a kadar belirsizlik havası hakimdi, artık bu hava ortadan kalktı.  Tek parti hükümetiyle tekrar istikrarlı bir ekonomik yapıya ulaşacağımızı ve ekonomiyi daha çok konuşacağımızı düşünüyorum. Beklemede kalan yatırımların tekrar harekete geçeceği, konut alımını erteleyen tüketicinin konut satın alacağı bir dönem olacaktır. Konut satışı açısından yılın son iki ayında bir rally bekliyorum. Rekor bir satış süreci yaşayabiliriz." dedi.  Hükümetin bir an önce kurulması, iş dünyasının doğal olarak en büyük beklentisi olduğunu kaydeden Ayyıldız açıklamasına şöyle devam etti: "Öncelik, daha fazla vakit kaybetmeden sosyal ve ekonomik...