04 / 05 / 2024

inşaatçılara uyarılar yapıldı

inşaatçılara uyarılar yapıldı

İnşaat sektörü temsilcileri, çalışmalarda çevre temizliği ve kent estetik yapısının korunmasında uyulması gereken konularda bilgilendirildi. İnşaat yapımı esnasında gürültü kirliliği oluşturulmaması gerektiğinin altı çizildi.

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Kurban Bayramı'nda bunu yapanlar yandı! Cezalar şimdiden belli oldu!

Kurban Bayramı’na az bir zaman kaldı. Kurban kesecek olan vatandaşlara uyarılar yapıldı. Bunu yapanlara ceza yağacak. İşte detaylar!

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı! Bu kişiler resmen fatura ödeyecek! Hemen bakın!

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı... Bu kişiler resmen fatura ödeyecek... Hemen bakın...

Altın fiyatları hakkında bomba bir uyarı yapıldı

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Altınla ilgili vatandaşlara bomba bir uyarı daha yapıldı. İşte uyarılarıyla ilgili tüm detaylar...

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Az önce kırmızı bir kodlu uyarı yapıldı! Elinde dolar, euro, altın ne varsa herkes dikkat

Kısa bir süre önce dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'ten ABD ve Avro Bölgesi ekonomilerinde durgunluk uyarısı yapıldı. Yatırımları olan vatandaşların bu durgunluk uyarısını dikkate almaları gerektiği ifade edildi.

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! Demire peş peşe indirim geldi! 2 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için büyük öneme sahip demir fiyatlarına dün gelen indirimden sonra bugün de indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte inşaat demir fiyataları resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar?

Emekli bayram ikramiyesinden olmayın! Bu hataya dikkat, çok önemli uyarı yapıldı! İkramiyeniz uçabilir

Bayram öncesinde dolandırıcılar da emeklilerin bayram ikramiyelerine göz dikti. Emeklilikler, "Cep telefonlarınıza gelen yabancı mesajlara tıklamayın" uyarısı yapıldı.

Kayseri Kocasinan'da daire teslimleri yapıldı!

Kayseri Kocasinan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde inşaatı tamamlanan dairelerin teslimleri yapıldı. 

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

inşaatçılara uyarılar yapıldı Haberi

inşaatçılara uyarılar yapıldı


İnşaat sektörü temsilcileri, çalışmalarda çevre temizliği ve kent estetik yapısının korunmasında uyulması gereken konularda bilgilendirildi.


Turizm şehrinin estetik dokusunu bozacak yapılaşmadan kaçınılması ve inşaat yapımı esnasında gürültü kirliliği oluşturulmaması gerektiğinin altı çizildi.


Manavgat Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ile Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)'nun ortaklaşa düzenlediği "İnşaatlarda Alınması Gerekli Güvenlik ve Görsel Tedbirler" adlı toplantı Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıya mimarlar, inşaat mühendisleri, inşaat müteahhitleri, yapı denetim firmaları temsilcileri ile sektörle ilgilenen yaklaşık 200 kadar kişi...