22 / 05 / 2024

inşaatlara kış etkisi

inşaatlara kış etkisi

Emlak Komisyoncuları Şube Başkanı Gazi Çelik yoğun kış şartları nedeniyle inşaat çalışmalarının noktasına geldiğini, emlak sektöründe ise hakim olduğunu ifade etti...

İngiltere'de 145 cm daha önde yapıldığı için yıkım kararı verilen binaya yorum gecikmedi: Yok muymuş imar affı?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından İngiltere'de 75 cm yüksek ve 145 cm daha önde yapıldığı için yıkım kararı verilen binayı paylaştı. Söz konusu paylaşıma yorumlar da gecikmedi...

1942'de Ankara'da memurlar için mahzenli kâgir binalar yapılmış!

Ankara'da 1942'de Tapu Kadastro Müdürlüğü için Mahzenli kâgir binalar yapılmasına karar verilmiş. 

Deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildiğini açıkladı.

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

45 bin öğretmen ataması için tercih kılavuzu! Branş, kadro ve iller listesi için tıklayın!

45 bin öğretmen ataması için tercih kılavuzu yayınlandı! Milli Eğitim Bakanlığı, 45 bin öğretmen ataması tercih sürecinin bugün başladığını duyurdu. Adaylar, atama tercihlerini 6 Mayıs tarihine kadar yapabilecekler. Sonuçlar ise 8 Mayıs tarihinde açıklanacak.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Altın dehası İslam Memiş gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun

Altın fiyatları bugün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçerken, Altın dehası İslam Memiş, gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

GES'in dolar üzerindeki etkisi ortaya çıktı! Uzmanlardan büyük kriz uyarısı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın duyurduğu Gelire Endeksli İç Borçlanma Senedi doların yükselişi üzerinde frenleyici bir etki yapamadı. Piyasa ve para uzmanları "Büyük krize hazır olun" yorumu yaptı. GES için 15 Haziran'dan itibaren talep toplanacak.

Emekli ve memur maaşlarına ek zam için hükümetin gizli çalışması ortaya çıktı! 4 bin liradan başlayacak

Emekli, memur maaş ve ikramiyeleri ile diğer maaş/aylık/ücret ödemeleri için hükümet çalışmalarını sürdürüyor. Milyonlarca emekli ve memura enflasyon farkı toplu sözleşme zammı haricinde sosyal refah desteği yapılacak. Erdoğan açıklamıştı 3 formül gündemde...

Altın, dolar, sterlin, borsa, bitcoin, euro ve gümüş için kasırga etkisi! Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçecek...

Ünlü Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın, dolar, sterlin, bitcoin, borsa, euro ve gümüş için kasırga etkisi yatacak değerlendirmelerde bulundu. Gelen açıklamalar herkesi şok edebilir, piyasalarda neler olacak? Kemerleri bağlayın uçuşa geçecek...

inşaatlara kış etkisi Haberi

inşaatlara kış etkisi

Emlak Komisyoncuları Şube Başkanı Gazi Çelik yoğun kış şartları nedeniyle inşaat çalışmalarının noktasına geldiğini, emlak sektöründe ise hakim olduğunu ifade etti. Yoğun kar yağışı birçok işkolunun yanında inşaat ve emlak sektörünü de olumsuz etkiledi. 


Türkiye genelinde ve Eskişehir'de son yılların en soğuk kışının yaşandığına dikkat çeken Başkan Çelik," Önceki yıllarda kış aylarında en azından inşaatların beton atma işlemleri gerçekleştirilirdi. Bu sene ise çalışmalar tamamen durdu" diye konuştu. Şu an piyasaların mevsim dolayısıyla oldukça durgun olduğunu da kaydeden Çelik," İnşaat girdilerinde yüzde 13 civarında bir artış olmasına rağmen, ev fiyatlarında ve kira fiyatlarında bir yükseliş yok. Mayıs ayma kadar da bir yükseliş beklemiyoruz. Ancak havaların ısınmasıyla birlikte Mayıs ayında girdilerdeki artışta fiyatlara yansıyacaktır. O yüzden gayrimenkul alacakların elini çabuk tutması gerekir"...