18 / 05 / 2024

İnşaatta atık dönüşümü başlıyor

İnşaatta atık dönüşümü başlıyor

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar sonucu ortaya çıkan inşaat atıkları, fabrikalarda işlenip tuğla, çimento ve dolgu malzemesi haline getirilerek yeniden kullanılacak...

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Topağacı Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm birliği! Bakanlık kentsel dönüşüm için özel birim kurdu!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Yönetmeliği resmen yayımlandı. Depreme dayanıklı yapı stokunun hedeflendiği planda İstanbul genel müdürlük çatısı altında özel bir oluşturuldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

3 milyar TL'lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı. 

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Kentsel dönüşüm kredisi alırsam kaç ay vadeyle aylık ne kadar öderim? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Kentsel dönüşüm kredisinde adım atılmasının ardından vatandaşlar destek paketinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri ne olacak?

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için imzalar atıldı. Peki Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesini hangi firma inşa edecek? İşte Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Faiz kararı sonrası en büyük düşüş gümüşte! Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş yatırımcılarına kötü haber

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı her geçen gün artıyor. Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararından sonra en çok düşüş gümüşte yaşandı. Gümüş fiyatları resmen tuzla buz oldu. Bugün gümüş fiyatları ne kadar? İşte son dakika gümüş fiyatları 19 Ağuston 2022...

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

İnşaatta atık dönüşümü başlıyor Haberi

İnşaatta atık dönüşümü başlıyor

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen kentsel dönüşümde yıkımlar sonucu ortaya çıkan inşaat atıkları, fabrikalarda işlenip tuğla, çimento ve dolgu malzemesi haline getirilerek yeniden kullanılacak.



Bakanlıktan edinilen bilgiye göre, kentsel dönüşüm kapsamında miktarı her gün artan inşaat ve yıkıntı atıklarının depolanmasının önüne geçilmesi ve tekrar kullanımının sağlanması için harekete geçildi. Bu çerçevede TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi işbirliğiyle yürütülen İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Değerlendirilmesi Projesi, ilk sonuçlarım vermeye başladı.



Anadolu'da...