30 / 04 / 2024

İnşaatta kaliteli malzeme

İnşaatta kaliteli malzeme

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 24 Ağustos gecesi İtalya’nın Perugia kentinin güneyinde meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptı.

İnşaatta kaliteli malzeme enerji tasarrufunu artırıyor!

Türkiye İMSAD Anadolu Buluşmaları kapsamında ATO işbirliğiyle düzenlediği, “Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı” konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi.

Mat34 İnşaat Sarf Malzeme Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat34 İnşaat Sarf Malzeme Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Arçelik ayın ürünü televizyon ne kadar? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Arçelik 8 Serisi A50 C 890 A/ 50" 4K Smart televizyon ayın ürünü oldu. Kaliteli beyaz eşya markası Arçelik’in televizyon özellikleri saymakla bitmiyor. Peki, Arçelik televizyon fiyatı ne kadar? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ev alırken yapı ve malzeme kalitesine dikkat edilmeli!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, mekan büyüklüğü gibi unsurların yanı sıra binanın yapı ve malzeme kalitesini de sorgulaması gerektiğine dikkat çekti.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 7 ay geride kaldı. Peki projenin inşaatında son durum ne? İnşaatta ilerleme hangi noktaya geldi? İşte detaylar...

Nobel Mimarlık İnşaat Yapı Malzeme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Mimarlık İnşaat Yapı Malzeme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ezgi Sarıgül tarafından kuruldu.

Konutta yerli malzeme kullanımı seferberliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un açıkladığı inşaatta yerli malzeme kullanılması seferberliğine müteahhitlerden tam destek geldi.

Revıval İnşaat Ve Malzeme Limited Şirketi kuruldu!

Revıval İnşaat Ve Malzeme Limited Şirketi bugün Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Islam Waseq ve Suleiman Waseq  tarafından kuruldu.

İnşaat firmaları yeni döneme başlıyor! Kriterler değişti!

Koronavirüsün ardından konut tercihleri de değişti. Değişen talebe ayak uydurmak isteyen inşaat firmaları yeni bir döneme başlıyor. Artık yatay mimari, bahçe ve balkonlar, doğru havalandırma, kaliteli malzeme ve çalışma odalı evler bundan sonra ana kriterler olacak.

Kentsel dönüşüm başvuruları geriledi!

İnşaatta yaşanan kriz, kentsel dönüşüm çalışmalarını da doğrudan etkiledi. Büyük bir deprem riskinin olduğu mega kent İstanbul’un Avrupa yakasında, kentsel dönüşüm başvuruları 42 binlerden 19 bine kadar geriledi.

Konut alırken banyoyu değil kalitesini sorgulayın!

Konut satın alacak vatandaşlara önerilerde bulunan Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada konut alacak ya da kiralayacak vatandaşların binanın yapı ile malzeme kalitesini sorgulaması lazım dedi.

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geldi.

İnşaatta kaliteli malzeme Haberi

İnşaatta kaliteli malzeme

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 24 Ağustos gecesi İtalya’nın Perugia kentinin güneyinde meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptı. Hinginar, son bilgilere göre 240’ı aşan can kaybının yaşandığı depremden ders alınması gerektiğine vurgu yaparak, “Beklenen Marmara depreminde aynı tahribatın ülkemizde de yaşanmamasını istiyorsak, çok acil önlem almalıyız” dedi.


Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, “İtalya'da en az 247 kişinin ölümüne neden olan 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından geriye kalan yıkım görüntüleri acil önlem almamız gerektiğine dikkat çekiyor. Çok sayıda kişinin hala enkaz altında olduğundan endişe edilen deprem, şiddeti çok yüksek olmamasına rağmen kalitesiz malzeme kullanımından dolayı ağır hasar ve can kaybına yol açtı. Maalesef, ülkemizde de ‘Deprem ve Güvenli Yapılar’...