29 / 04 / 2024

internetle çalışan akıllı asansör sistemi

internetle çalışan akıllı asansör sistemi

ThyssenKrupp Asansör, asansörlerin internete bağlanarak bakım ve servis ihtiyaçlarını gerçek zamanlı olarak mühendis ve teknisyenlere bildirmelerini sağlayan yeni bir teknoloji geliştirdi.

32 milyon çalışanı ilgilendiriyor! Çalışma saatleri, yıllık izinler, ücretler değişecek...

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu, 32 milyon çalışanı doğrudan ilgilendiren iş kanunlarında değişiklik için ilk adımı attığını duyurdu.

Tunç Soyer: 'Kentin rantını yemeye çalışan hiç kimseye izin vermedik'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2019'da göreve geldiği günden bugüne geçen 5 yıllık çalışma dönemine dair sunum yaptı. Başkan Soyer, 'Kentin rantını yemeye çalışan hiç kimseye izin vermedik' dedi.

Çalışan emekliye 5 bin lira ödeme düzenlemesinden 4,7 milyon kişi yararlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş yaptığı açıklamada çalışan emeklilere bir kereye mahsus olacak şekilde 5 bin lira ödenmesine yönelik düzenlemeden, 4 milyon 688 bin 945 kişinin faydalanacağını kaydetti.

ŞOK’ta 3 kişilik salıncak 1.199 TL’ye, Cif tüm yüzeyler 31,90 TL’ye, akıllı hassas tartı 399 TL’ye düştü!

Uygun fiyata alışveriş yapmak isteyenler için ŞOK’tan büyük indirim haberi geldi. Bu doğrultuda, 3 kişilik salıncak 1.199 TL’ye, Cif tüm yüzeyler 31,90 TL’ye, akıllı hassas tartı 399 TL’ye düştü. İşte 27 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

Yeni memur maaşıyla alınabilecek akıllı telefonlar listesi! Samsung, Xiaomi, iPhone, Huawei...

Zamlı memur maaşıyla birlikte, 22.017 TL tutarında bir maaş elde edildi. Şimdi bu maaşla hangi akıllı telefonları satın alabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, işte detaylar...

Apple Watch Series 8 GPS 45mm Akıllı Saat en uygun nereden alınır? İşte fiyat listesi

Apple Watch Series 8 GPS 45mm Akıllı Saat fiyatları ne durumda? Apple Watch Series 8 GPS 45mm Akıllı Saat kaç TL? İşte 23 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ücretli çalışan sayısı yıllık 3,7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu verileri kapsamında ücretli çalışan sayısı, nisanda 2022 yılının aynı ayına göre yüzde 3,7 arttı.

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi; Engel tanımayan güçlü temizlik

Akıllı robot süpürge, airfryer ile birlikte son dönemin en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Birçok marka tarafından üretilen robot süpüreler araştırılmaya devam ediyor. Peki Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

KAGİDER, deprem bölgesinde 'Akıllı Kasaba' kuracak! 

Deprem bölgesinin hayata geri dönüşü için birçok STK’yla ortak çalışma başlatan KAGİDER, konteyner kent değil, “Akıllı Kasaba”lar kuracak ve bu şekilde yaşamı normalleştirmeye çaba gösterecek. 

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 

Binlerce çalışanı yakından ilgilendiriyor! Yüzde 45+15 zam masada

Kamuda çalışan 700 bin kişinin 2 yıllık zam oranının netleşeceği toplu iş sözleşmesi görüşmeleri gelecek hafta Çarşamba günü yeniden masada olacak. Geçtiğimiz ay Türk-İş ile Hak-İş kanadının talepleri ilk kez duyurulmuştu. İşte tüm detaylar...

Akıllı telefon alacaklar elinizi çabuk tutun! Büyük zam geliyor!

Geçtiğimiz ay Ticaret Bakanlığı aracılığı ile yeni bir karar alındı.  İthal edilen akıllı telefonlarda değişikliğe gidildi. Yeni karar sebebiyle Türkiye’deki akıllı telefon ücretlerine zam uygulanacak.

internetle çalışan akıllı asansör sistemi Haberi

internetle çalışan akıllı asansör sistemi

MAX adı verilen teknoloji sayesinde parçaların kalan ömürleri otomatik olarak hesaplanıyor ve yetkililere bildiriliyor. Böylece, herhangi bir onarım ya da değişim gerektiğinde, arıza oluşmadan müdahale edilebiliyor. MAX’in, bir yılda tüm dünyada toplam 190 milyon saati yani 216 yüzyılı bulan “kullanım dışı” süresini yüzde 50 azaltması bekleniyor.


Alanında dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan ThyssenKrupp Asansör, asansörlerin bakım süresini azaltacak ve taşıma kapasitesini artıracak yeni teknolojisi MAX’i tanıttı. Sektörde bir ilk olan MAX sayesinde, asansörler internete bağlanarak onarım, parça değişimi ve sistem bakım işlemlerine yönelik ihtiyaçlarını gerçek zamanlı olarak servis teknisyenlerine iletiyor.


Konu ile ilgili bilgi veren ThyssenKrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, “Dünya genelindeki 12 milyon asansör, her gün 1 milyar insanı taşıyor. Bir yıllık operasyon dönemi boyunca, çeşitli...