02 / 05 / 2024

Interrail Pass

Interrail Pass

Avrupa’da, tren ile 1 ülkeyi gezmek 99 Euro’dan, 20 ülkeyi gezmek ise 299 Euro’dan başlıyor. Türkiye’den Interrail Pass (İndirimli Seyahat kartı) ile Avrupa seyahatine çıkan kişi sayısı, 2012’de bir öncesi yıla oranla %100 artış gösterdi.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Microsoft Xbox Mastercard: Oyunlarla dolu bir kredi kartı mı?

Microsoft, Xbox Mastercard adı verilen ve ilk kez satın alındığında Game Pass aboneliği de içeren bir kredi kartı tanıttı. Bu özel kredi kartı, standart bir kartın tüm işlevlerini yerine getirebilecek ve kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıklar sunacak. İşte bu kartın özellikleri...

Oyuncuları bu habere çok üzülecek! Çok yakında zam gelebilir

Tek bir üyelik ücretiyle yüzlerce oyuna ulaşma fırsatı sunan Xbox Game Pass servisi için üzücü bir gelişme meydana geldi. Xbox Game Pass, Türkiye'de çok yakında zam uygulanabilir. İşte ayrıntılar.

Gamer'lar bu habere bayılacak! İşte Steam'de indirime giren oyunlar

Xbox Game Pass, bir abonelik hizmetidir ve geniş bir oyun kütüphanesine erişim sağlar. Aboneler, ayda belirli bir ücret karşılığında çeşitli oyunları indirme ve oynama imkanına sahiptir. Peki indirim listesinde hangi oyunlar var? İşte detaylar.

FIFA 23 ücretsiz oluyor! Oyun severlere müjde gibi müjde geldi! Hemen bakın, bu fırsatı kaçırmayın!

EA Sports tarafından geliştirilen FIFA 23, Game Pass kütüphanesine ekleneceği müjdesi, futbol oyunu tutkunlarını heyecanlandırdı! İşte ayrıntılar...

Xbox Game Pass'te 916 TL değerindeki oyunlar bedava!

Mart 2023 Xbox Game Pass oyunları açıklandı. Microsoft, Dead Space dahil olmak üzere oyun kitaplığına altı yeni başlık ekliyor.

Bu oyun rekor kırmıştı! Artık Game Pass'e geldi

Xbox, şubat ayının bitimine değin Bannerlord dahil Game Pass kütüphanesine ilave edeceği oyunları duyurdu. Bugün erişilebilir hale geldi.

Xbox sevilen oyunları kaldırıyor! Ancak yerini hemen dolduruyor

Meşhur oyun platformu Xbox Game Pass, Şubat eklenecek/silinecek oyunları belirledi. işte eklenecek ve kaldırılacak oyunların listesi

Games with Gold Ocak 2023 ücretsiz oyunları listesi açıklandı!

Microsoft, Games with Gold programı kapsamında Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate üyelerine özel olarak ücretsiz sunulacak Ocak 2023 oyunlarını açıkladı.

1.097 TL'lik oyunlar ücretsiz! Hemen buraya bakın! 4 Aralık 2022 fiyat listesi...

Microsoft, Aralık 2022'de Xbox Game Pass'e eklenecek oyunları duyurdu. Listedeki tüm parçalar toplamda 1097 TL değerinde.

Erk Pass Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Pass Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Khosro Ahmadi tarafından kuruldu...

Ahmet Vefik Alp'den Marmara Denizi’nin ulaşımını rahatlatacak proje!

Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp Marmara Denizi’nin ulaşımını rahatlatacak Büyük Marmara Çemberi projesini ve Pendik-Yeşilköy By-Pass Yüzer Viadük projesini tanıttı.

Karşıyaka Stadı için belediyeye by-pass!

Stada başından beri karşı çıkan Karşıyaka Belediyesi, talebe olumsuz yanıt verince, müteahhit firma ruhsat için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün yolunu tuttu. İşte sürecin ayrıntıları...

Interrail Pass Haberi

Interrail Pass


Türk turistlerden; Interrail Pass’ı özelikle 18-25 yaş aralığı tercih ederken, geçtiğimiz yıl seyahat edilen bölge ağırlıklı olarak Benelux (Belçika, Hollanda, Lüksemburg) ülkeleri ile bu bölgeye komşu ülkeler oldu. Bu yıl da, lüks trenler ile baştan başa Avrupa turuna, olacak talebin katlanarak artması bekleniyor. 

50’nin üzerinde ülkeye yayılan dünyanın en büyük tren bileti dağıtıcısı Rail Europe firmasının, Türkiye resmi satış acentası Global Access Travel Seyahat Acentası’dır. 

Kış döneminde erken rezervasyon olarak alınacak tren seyahatinin, bahar ve yaz aylarına göre %80’e varan oranda indirimli olduğu da açıklanıyor. 


Avrupa’da, tren seyahatine talep bu yıl %400 artacak 


Birçok ülkeyi kapsaması nedeniyle trenle Avrupa seyahatinin yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Global Access Yönetim Kurulu Başkanı Selami Çelebioğlu, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz yıl Avrupa ülkeleri genelinde, tren yolculuğu yapanlar, ağırlıklı olarak Fransa...