18 / 05 / 2024

Intertoll Turkey Altyapı Hizmetleri iletişim

Intertoll Turkey Altyapı Hizmetleri iletişim

Intertoll Turkey Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zsolt Gyula Pascay ve Istvan Fricska tarafından kuruldu.

Intertoll Turkey Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Intertoll Turkey Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zsolt Gyula Pascay ve Istvan Fricska tarafından kuruldu.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği!

Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 29 Ocak 2009 Perşembe günü ve 27125 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ kapsamında yer alan yasal hükümler...

Teknik altyapı nedir?

Kentsel teknik altyapı nedir? Kentsel teknik altyapı alanları nelerdir? Teknik altyapı kavramı ne zaman ortaya çıktı? Kentsel teknik altyapı alanları hakkında merak ettiğiniz bilgileri detaylı olarak haberimizin devamında bulabilirsiniz..

Sosyal altyapı nedir?

Sosyal altyapı nedir? Sosyal altyapı alanları nelerdir? Sosyal altyapıya neden ihtiyaç duyulur? Sosyal altyapı konusu hakkında merak ettiğiniz soruların cevapları detaylı olarak haberimizin devamında yer alıyor..

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı 5-8 Aralık'ta düzenlenecek!

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Konferansı, 5-8 Aralık arasında 7. defa gerçekleşecek. Fuarda partner il ise Çanakkale olacak...

Altyapı tesisi afet projeleri!

Altyapı tesisleri afet duyarlılık bilgileri göz önüne alınarak projelendiriliyor. Peki projelendirme aşamasında hangi esaslara uyuluyor? İşte Altyapı tesisleri için afet yönetmeliğinde yer alan yasal hükümler...

Bolu Göynük'te altyapı yatırımları hız kazanıyor!

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan: Turizm Cenneti Göynük'te altyapı yatırımlarına öncelik verdik. Son dört yılda toplam 42 milyon 755 bin TL'lik yatırım yapılan Göynük'ü, gerçekleştireceğimiz projelerle turizm cenneti yapacağız..

Türkiye'de altyapı projelerine milyar dolarlar gerekiyor!

İngiliz ekonomi gazetesi Financial Times, finansal belirsizliklerin Türkiye'deki büyük altyapı projelerini tehdit ettiğini iddia etti. Haberde yapımı süren altyapı projeleri için milyarlarca doların gerektiği belirtildi..

Altyapı koordinasyon birimi!

Altyapı koordinasyon birimi, büyükşehir belediye başkanlığı bünyesinde Altyapı koordinasyon merkezinin (AYKOME) sekreterya hizmetlerini yürütüyor. İşte Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde bulunan altyapı koordinasyon biriminin g

Altyapı koordinasyon merkezinin çalışma esas ve usulleri!

AYKOME olarak ifade edilen altyapı koordinasyon merkezi, büyükşehir belediyesi, büyükşehir dâhilindeki diğer belediyeler ve büyükşehir sınırları içindeki kamu kurum ve kuruluşları ile diğer gerçek ve tüzel kişileri bağlıyor...

Belediyelerin kentsel altyapı ihtiyaçları için ödenek!

Belediyelerin kentsel altyapı ihtiyaçları için tahsis edilen ödeneğin kullanımına ilişkin yönetmelik 14 Ekim 2006 tarihinde 26319 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte söz konusu ödenek ile ilgili hükümler...

Rönesans Holding yurtdışında altyapı projeleri geliştirecek!

Dünyanın en büyük müteahhitleri arasında yer alan Rönesans, yeni hedefini altyapı projeleri olarak belirledi. Önümüzdeki dönemde daha önce uzak durduğu yerli ve yabancı kamu projelerine yönelecek..

Intertoll Turkey Altyapı Hizmetleri iletişim Haberi

Intertoll Turkey Altyapı Hizmetleri iletişim

Intertoll Turkey Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zsolt Gyula Pascay ve Istvan Fricska tarafından kuruldu.

Intertoll Turkey Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
Otoyol ve köprülerin bakım ve onarımı, işletilmesi, işletme danışmanlığı, teknik ve altyapı hizmetleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere ulaştırma sektöründe hizmet sunulması. Şirket yukarıda belirtilen konulara ek olarak, yasal prosedürleri yerine getirmek kaydıyla gerekli gördüğü başka konu ve faaliyetlerde bulunabilir.

Adres: Levent Mah. Cömert Sok. No:1C/40 BEŞİKTAŞ