18 / 05 / 2024

Inventıv Health Clınıcal Uk Ltd.

Inventıv Health Clınıcal Uk Ltd.

Invantıv Health Turkey Klinik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Inventıv Health Clınıcal Uk Ltd. tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beyoğlu, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

V Yeşilada ön talep topluyor! İsra Holding'ten 769 konutluk yeni proje!

İsra Holding imzası ile hayata geçirilen V Yeşilada projesinde ön talep süreci başladı. 3 etap olarak yükselecek olan projenin ilk etabı V Yeşilada Göl olarak açıklandı.

BİM'de çılgın fırsatlar! Peros Sıvı Çamaşır Deterjanı 64,50 TL! Tereyağı 500 gr 139 TL! BİM 7 Mayıs aktüel ürünler

BİM'de bu hafta çılgın fırsat ürünler raflarda yerini alıyor. 7 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunda  Peros Sıvı Çamaşır Deterjanı 64,50 TL, Tereyağı 500 gr 139 TL'den satılıyor. Peki bu hafta BİM'e neler geliyor? Bu hafta BİM'de ne var? BİM 7 Mayıs Aktüel ürünler kataloğu...

İzmit şehir merkezinde acil kentsel dönüşüme ihtiyaç var! Binalar resmen yamuluyor!

Kocaeli genelinde 1999 depreminden önce inşa edilen binaların yorgunluğu ve zemin sıvılaşmasının en fazla örneklerinin görüldüğü İzmit şehir merkezinde kentsel dönüşüm ihtiyacı yeniden gündeme geldi. Yamulan binalar dönüşüm ihtiyacının aciliyetini gözler önüne serdi.

Hakmar’da dana kıyma 119,90 TL’ye, bütün tavuk 57,90 TL’ye, Pril sıvı bulaşık deterjanı 89,90 TL’ye düştü!

Türkiye’nin pek çok kentinde şubesi bulunan Hakmar, yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre dana kıyma 119,90 TL’ye, bütün tavuk 57,90 TL’ye, Pril sıvı bulaşık deterjanı 89,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 16 Kasım 2023 fiyat listesi...

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karabiber tarafından kuruldu.

Honda bu ay CR-V’ye zam yapmadı! İşte Honda CR-V fiyatları...

Honda’dan CR-V modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Honda, ağustos ayı kapsamında CR-V modeline zam yapmadığını açıkladı.

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Honda’nın kusursuz sürüş keyfi yaşatan hibrit araçlarından HR-V’nin yeni fiyatı belli oldu!

Honda’nın hibrit özelliğiyle piyasaya sunduğu HR-V’nin yeni fiyatı belli oldu. Honda, resmi internet sitesinden tüm araçlarının yeni fiyatını yayımladı.

Sony Xperia 1 V'nin Fiyatı Sızdırıldı: İşte Beklentiler ve Özellikler!

Sony Xperia 1 V modeli, yakın zamanda tanıtılacak ve yüksek performanslı bir cihaz olması bekleniyor. Şimdi ise cihazın fiyatı sızdırıldı.

İndirime doymayan ayçiçek yağına bir kampanya daha yapıldı! Bu çılgın fiyat aklınızı alacak! 20 Mart 2023 fiyat listesi

2023'te indirim üstüne indirim yapılan sıvıyağ, vatandaşın da en çok rağbet ettiği ürünler arasında yer aldı. MİGROS, müşterilerine 'kıyak' tadında bir kampanya yaptı.Market market dolaşmaya gerek kalmadan indirimi değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

GTÜ'den deprem raporu geldi: Hasarın en temel nedeni sıvılaşma gibi zemin problemleri!

Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Adıyaman'ın Gölbaşı ve Hatay'ın İskenderun ilçelerindeki hasarın temel sebebinin, sıvılaşma gibi zemin problemleri olarak gösterilebileceğine dikkat çekti. 

5 litre ayçiçek yağı 133 TL'ye düştü! Carrefoursa sıvı yağ indirimini peş peşe duyurdu! İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi

Carrefoursa indirimli sıvı yağ fiyatlarını duyurdu. İndirim kapsamında 5 kg ayçiçek yağı 133,50 TL'ye satışa sunuldu. Peki, Carrefoursa'da diğer sıvı yağ çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi...

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

Inventıv Health Clınıcal Uk Ltd. Haberi

Inventıv Health Clınıcal Uk Ltd.

Invantıv Health Turkey Klinik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Inventıv Health Clınıcal Uk Ltd. tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beyoğlu, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.


Invantıv Health Turkey Klinik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Tüm tıbbi, ispençiyari, biyolojik, zirai, gıdai, kimyevi ve veterinerliğe ait ilaçlarla bunlara ait kimyasal madde, biyoteknolojik ürünler, her çeşit sıhhi ve tıbbi alet ve aygıt üzerinde özellikle yeni tedavi yöntemleri bulmak amacıyla araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunmak; 2. Farmasötik ürünler, biyoteknoloji ürünleri ile tıbbi aygıt ve cihazlar ve benzeri ürünlerle ilgili olarak üretim, pazarlama, reklam faaliyetlerinde bulunmak ve bu tip ürünlerin ticaretini yapmak;  Şirket yukarıda belirtilen amaç ve konusu ile ilgili olarak; 3. yurt içi ve yurt dışında kuruluşların temsilciliğini, acenteliğini almak,...