25 / 07 / 2024

ırak gazı indirim

ırak gazı indirim

Türkiye enerji alanında önemli anlaşmalara imza atarken, ucuz Erbil gazı için süreç netleşti. 2017'de Türkiye'ye gelmesi beklenen doğalgazın kapasite artışının yanı sıra öngörülen tarihten önce gelebileceği belirtiliyor..

Aylarca zamlanan mutfak tüplerine büyük indirim geldi: Aygaz, Bizimgaz ve İpragaz fiyatları duyurdu

Türkiye'de son dönemlerde sürekli zamlanan tüpe bu kez de indirim geldi. Mutfak tüpü ihtiyacını karşılayan önemli firmalar yaptıkları %10'luk büyük indirimle tüketicilerin yüzünü güldürdü. Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz gibi önde gelen gaz tedarikçileri fiyatları güncelledi. İşte indirimli fiyatları...

Arçelik'ten no frost buzdolaplarında 3 bin 500 TL'ye varan indirim! 8 Haziran 2023 fiyat listesi…

Arçelik'in haziran ayı kampanyaları tam gaz devam ediyor. Beyaz eşyanın dev markası, no frost buzdolaplarında büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te no frost buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar... 

Ücretsiz doğal gaz tüketimine ilişkin karar resmi gazetede yayımlandı! Yüzde yüz indirim olacak!

Doğal gaz temin eden konut, ibadethane ve cemevi abonelerinden 1 ay boyunca ücret alınmaması ile 25 metreküpe denk gelen ücretin bir yıl boyunca ücretsiz olacağına yönelik karar resmi gazetede yayımlandı.

BOTAŞ resmen açıkladı: Sanayide kullanılan doğal gaza indirim!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında, 1 Mayıs' tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranında indirim yapıldı.

Doğal gaz faturaları aylık 150 lira düşecek! İşte tüm detaylar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu doğal gaz müjdesinin detayları netleşti. Her ay 25 metreküplük doğal gazın ücretsiz verilmesiyle faturalalarda 150 lira, yılda ise toplam 1800 liralık bir indirim olabilecek. İşte tüm ayrıntılar...

Arçelik geniş hacimli buzdolaplarında net 2 bin 500 TL indirim! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşyanın sevilen markası Arçelik'in oliz uygulamasına özel cazip kampanyaları tam gaz devam ediyor. Arçelik, şimdi de geniş hacimli buzdolabı alımlarında, net 2 bin 500 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, 391641 EI Gardırop Tipi Buzdolabı kaç TL? İşte detaylar...

Tüp fiyatlarında indirim var! İşte 10 Nisan 2023 güncel tüp fiyat listesi

Tüp fiyatlarındaki artışlar vatandaşları zor durumda bırakırken, sonunda beklenen haber geldi. Tüp fiyatlarında indirim yapıldı ve bu durum evlerinde tüp kullanan vatandaşlar arasında sevinçle karşılandı.

Doğalgaza indirim mi gelecek? 2023 Karadeniz gazı ile doğalgaz faturalarına indirim yapılacak mı?

Doğalgaz faturalarında indirim olacak mı, doğalgaz faturaları düşecek mi? sorusu vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte detaylar!

Doğalgaz faturasına yüzde 20 indirim bu bankadan geldi! Tek şartı var!

Banka, soğuk kış günlerinin yaşandığı bu dönemde doğal gaz faturalarının artmasıyla mücadele eden tüketicileri sevindirecek bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında doğal gaz faturalarında indirim garantisi veriliyor.

O yağ vatandaşın yakın markajındaydı! A101'den beklenen indirim haberi geldi! Yetişen alır...

Vatandaş yük ücretli fiyatlardan bıkmışken indirim haberleri arka arkaya gelmeye devam ediyor. Bir indirim haberi de yani haftada 101'den Vera ayçiçek yağına geldi İndirim bitmeden elinizi çabuk tutup yetişmenizi tavsiye ediyor ve sizi fiyat listesi ile baş başa bırakıyoruz.

Bakan’dan sevindirici haber! Doğal gaz fiyatlarından sonra elektrikte yeni indirim sinyali!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz ve elektrik fiyatlarındaki indirimler ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bakan, mart ayında yeni indirimlerin sinyalini verirken, bu indirimlerin meskenlere yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor.

Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor! Sanayiden sonra konut doğal gaz faturalarında da indirim olacak mı?

BOTAŞ sanayi kuruluşlarına yönelik doğal gaz satış fiyatlarında indirim yaptığını açıklayarak sanayi abonelerini sevindirdi. Şimdi herkes sanayi abonelerine yapılan indirimin ardından bu indirimin mesken abonelerine de yansıyıp yansımayacağını merak ediyor.

Aile Bakanlığı'ndan sonra destek sırası belediyelerde! O belediye su faturasında yüzde 50 indirim yaptı!Duyan inanmıyor!

İl ve ilçe belediyeler, son dönemlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya ve bu kapsamda elektrik, su, doğal gaz ve gıda ürünleri gibi konularda indirim yapmaya devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultu da bir indirim uygulaması daha başlatarak suya yüzde 50 indirim yaptığını duyurdu

ırak gazı indirim Haberi

ırak gazı indirim

Türkiye enerji alanında önemli anlaşmalara imza atarken, ucuz Erbil gazı için süreç netleşti. 2017'de Türkiye'ye gelmesi beklenen doğalgazın kapasite artışının yanı sıra öngörülen tarihten önce gelebileceği belirtiliyor. Bölgesel Kürt Yönetimi İmar ve Kalkınma Bakanı Derbas Resul, Türkiye ile 50 yıllık gaz ve petrol anlaşması yapıldığını belirterek, "Tüm süreçler Irak anayasasına uygun olarak işliyor. 2017'ye kadar gazın getirilmesi öngörülüyor. Bizim iç tüketimimizde fazlalık olduğunda bunu Türkiye'ye verebiliriz" dedi. Doğalgaz fiyatının Türkiye'nin bugün ithal ettiği rakamlardan yaklaşık yüzde 50 oranında daha ucuz olması bekleniyor. Yetkililer, gaz anlaşmasındaki fiyatın Türkiye'nin Azerbaycan, İran, Rusya'dan aldığı gaz fiyatından düşük olduğunu belirtiyor. Şu anda iç tüketiminin yüzde 40'ına denk gelen 20-30 milyar metreküplük doğalgaz, anlaşma kapsamında Türkiye'ye gelecek. 


4 AYAKTAN OLUŞUYOR 

Bölgesel Kürt Yönetimi arasında yapılan anlaşma...