18 / 05 / 2024

iran oğalgaz fiyatları

iran oğalgaz fiyatları

Enerji Bakanı Taner Yıldız, İran ile doğalgaz fiyatları konusunda tahkim sürecinin başladığını ve şu ana kadar İran tarafından fiyat indirimi konusunda tatmin edici bir rakamın sunulmadığını söyledi

Bakan Bayraktar açıkladı! Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi? 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacak" ifadelerini kullandı.  

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

İsrail-Filistin çatışmaları endişeleri körükledi: Gaz fiyatları haftayı yükselişle açtı!

İsrail-Filistin çatışanlarının başlamasıyla yükselişe geçen doğalgaz fiyatları geçtiğimiz günlerde durağanlaşmıştı. Ancak Mısır’ın dün gaz ithalatının durma noktasına geldiğini açıklamasından sonra oluşan arz güvenliği endişeleri fiyatları arttırdı. 

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları, özellikle kış döneminde daha çok gündemde yer alacak. Elektrik, doğalgaz fiyatlarına yüzde 20-30 arası iddiası gündeme bomba gibi düştü. Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

TOKİ'den ucuz ev almak isteyenlere müjde! 42 ilde 182 konut açık artırması o tarihte! Fiyatlar 568.263 TL'den başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere toplam 42 ilin bulunduğu proje kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar daireler satışa sunulacak. 

 O markette fiyatlar dibi gördü! Tuvalet kağıdında damping yaptı

Marketlerin tuvalet kağıtlarına arka arkaya yaptığı indirimler vatandaşı mutlu ediyor. Bir indirim haberi de Carrefour'dan geldi. 136,95 TL'lik tuvalet kağıdı 92,90 TL'ye düştü. Kampanyalı atışın detayları haberimizde.

Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ'tan son dakika açıklaması geldi!  

BOTAŞ'ın internet sitesinde doğalgaz tarifeleri güncellendi. Nisan ayı için doğalgaz tarifelerinde indirim uygulanacak. İşte detaylar..

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

O markette fiyatlar dibe vurdu hemen bakın! Ayçiçek yağı 135 TL, 5 kilo şeker 105 TL'ye düştü! 3 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım kredi Kooparetifi marketleri 01 - 14 Mart tarihleri arasında geçerli olmak üzere aktüel ürünlerini ilan etti. Haftalık olarak yayınlanan indirimli ürünler vatandaşın ilgisini çekiyor.

O zincir marketten vatandaşların cebini düşünen hareket! 1000 üründe fiyatlar sabitlendi! İşte detaylar!

Zincir marketlerde yeni yılın gelmesi ile pek çok üründe fiyat artışına gidildi. Ancak o market fiyatları sabitledi. İşte detaylar!

İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? 

İstanbul'da doğalgaz fiyatlarına yüzde 12,13 oranında indirim yapılacağı duyuruldu. Peki, İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? İşte detaylar...

Doğalgaz ve elektriğe zam gelecek mi? Faturalar 2023'te artacak mı? Bakan resmen duyurdu! 

Milyonlarca vatandaş yeni yılda doğalgaz ile elektriğe zam gelip gelmeyeceğini merakla araştırıyor. Peki yılbaşında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılacak mı? İşte konuyla ilgili ayrıntılar ve Bakan Dönmez'in o açıklamaları... 

iran oğalgaz fiyatları Haberi

iran oğalgaz fiyatları


PETFORM Yönetim Kurulu’nu kabulü sırasında gazetecilerin İran’la dün başlayan tahkim sürecine dair sorularını yanıtlayan Yıldız, “Önümüzdeki iki haftalık bir süreç var, bu süreci önemli buluyoruz... Oradan çıkacak karara da saygılıyız” dedi.


Yıldız, İran tarafının bir fiyat indirimi önerip önermediği sorusuna ise, “Geçen haftaki çalışmalarda İranlı heyet tatmin edici bir rakam sunmuş değil” sözleriyle yanıt verdi.


İran ile Türkiye arasında yeni bir doğalgaz boru hattı inşa edilmesine yönelik bir çalışma olup olmadığı yönündeki soruları yanıtlarken ise Yıldız, “İran’dan müstakil bir boru hattı anlaşması masamızda değil” dedi ancak özel sektörün İran doğalgazının Türkiye üzerinden AB ülkelerine taşınması konusunda bazı çalışmaları olduğunu belirtti.


 Irak petrolünden henüz gelir yok



Yıldız, İran’dan yeni bir boru hattı inşa edilmesinin Türkiye’nin öncelikleri arasında olmadığını belirtirken, bu ülkeyle yapılacak yeni doğalgaz...