05 / 05 / 2024

İrfan Balkanlıoğlu çağrı

İrfan Balkanlıoğlu çağrı

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde turizm yatırımları konusunda en avantajlı ve uygun yerin Ordu olduğunu belirterek, yatırımcılara her türlü kolaylığı göstereceklerini söyledi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Mikdat Kadıoğlu'ndan Türkiye’ye deprem çağrısı!

İstanbul'da yaşanan 5,8'lik sarsıntı, deprem gerçeğini bir kez daha ülkenin gündemine getirdi. Afet yönetimi uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan konuyla ilgili önemli bir çağrı geldi.

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Sakarya'da imar barışı bilgilendirmesi gerçekleştirildi!

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında İmar Barışı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

İrfan Balkanlıoğlu çağrı Haberi

İrfan Balkanlıoğlu çağrı

Özellikle Arap ülkelerinden yaylalarda, ormanlar içerisinde tatil geçirmek isteyenlerin çoğaldığını belirten Vali Balkanlıoğlu, "Bölge kıyı şeridi içerisinde turizm yatırımları için en uygun yer Ordu'dur. Çevreye çok önem veriyoruz. Denizimiz asla kirlenmiyor. Büyük arıtma tesislerimiz var. Deniz suyu uluslararası bir kuruluş tarafından tahlil edildi. Denizi temiz, kumsalı mükemmel, gönül rahatlığıyla denize girebilirsiniz. Mavi bayrak almaya hak kazanmış 4 tane plajımız var ve 3 ilçemizde de sadece hanımlara mahsus plajlarımız mevcut. Ormanı da, yaylaları da yatırıma açtığımız zaman tamamen planlı şehrin mimarına ve dokusuna doğal güzelliklerine zarar vermeden özel planlar uygulanmak suretiyle yatırım yapma planımız ve çalışmamız devam ediyor ve sürekli bu anlamda kontroller yapılıyor. Dolayısıyla Ordu'ya yapılacak yatırımlar bu doğal cazibesini, güzelliğini ve natürelliğini çevre temizliğini bozmadan gerçekleşecektir"...