29 / 04 / 2024

İrlanda ada satışı

İrlanda ada satışı

İrlanda kıyısında bulunan Horse (At) Adası'nın satışı 6.3 milyon dolara yapıldı. İsmi açıklanmayan alıcı adayı görmeye gitmeden satın aldı. 

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Hülya Avşar'dan ada açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde ada satın aldığı iddia edilen Hülya Avşar katıldığı bir programda iddiaları yanıtladı.

Darülaceze'den Kınalı Ada'da satılık köşk ve müştemilat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kınalı Ada'da yer alan köşk ve müştemilatı 8 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

Beatles’ın almak istediği gitar şeklindeki ada satışa çıkarıldı!

Ünlü müzik grubu Beatles’ın Yünanistan'da almak istediği gitar şeklindeki Ethereal Adası satışa çıkarıldı. El değmemiş centten olarak görülen adanın fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Cristiano Ronaldo koronavirüsten korunmak için ada satın aldı!

İtalya’yı esir alan koronavirüs salgını sonucunda Portekiz’den dönmeyeceğini açıklayan Cristiano Ronaldo ile ilgili çıkan haberler gündemde yer alırken ünlü yıldızın Portekiz sahilinde yer alan 'Ilha de fuzeta' isimli adayı satın aldığı iddia edildi.

En değerli 4 ada ve 1 yarımada satışa çıktı!

Türkiye'de  toplam değeri 457 milyon lira olan 5 ada ve yarımada internetten satışa çıkarıldı. Adaların büyüklükleri 27 bin metrekare ile 316 bin metrekare arasında değişiyor.

Ege'deki iki ada satılığa çıktı!

Marmaris’te bulunan Karaca Adası 210 milyon TL, Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki Çiçek Adası ise 115 milyon TL bedelle satışa sunuluyor. Üzerinde her biri 50 ile 100 metrekare arasında değişen 3 müstakil ev yer alıyor.

Bursa Uluabat Gölü'ndeki ada 17 milyon TL'ye satılıyor! 

Bursa Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada 17 milyon liraya satılıyor. Adanın sahibi Nedim Bulut 13 milyon liralık teklifi kabul etmediğini söyledi. 

Adası olan 17 ünlü!

Dünyaca ünlü isimler kazandıklarını yatırıma çevirmenin yolunu buldu. Kimi konut alırken, kimileri taşıt yada ada satın alıyor. İşte adası olan ünlüler...

Gayrimenkul zengini Andrew Francis Lippi gözaltına alındı!

ABD’de geçen hafta 8 milyon dolarlık bir ada satın alan Andrew Francis Lippi, süpermarkette hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Steve Jobs’un eşi Laurene ada satın aldı!

Kanserden hayatını kaybeden Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un eşi Laurene Powell Jobs, Karayip Denizi'nin doğusunda yer alan Antigua ve Barbuda Adası'ndan 60 milyon dolara çok önemli bir kara parçası satın aldı..

Bursa'da 13 milyon TL'ye satılık ada!

Bursa'nın Karacabey ilçesi Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada, sahibi Nedim Bulut tarafından satılığa çıkarıldı. Adaya 13 milyon lira fiyat biçen Bulut, en son 9 milyon liralık bir teklif verildiğini, ancak bu teklifi kabul etmediğini söyledi....

İrlanda ada satışı Haberi

İrlanda ada satışı

İrlanda kıyısında yer alan 157 dönümlük Horse (At) Adası 6.3 milyon dolara satıldı.

Satışı yapan emlak ofisi Montague Real Estate tarafından yapılan açıklamada, ismi belirtilmeyen Avrupalı alıcı ile pazarlıklar WhatsApp üzerinden gerçekleştirildi. Alıcıya adanın bir videosu gönderildi. Fakat, söz konusu alıcı adayı ziyaret etmeden satın aldı.  Habertürk'te yer alan habere göre; At Adası'nda 3 plaj ve 7 adet ev mevcut. 

Evlerden biri ana ev diğerleri ise misafir evi olarak kullanılıyor. At Adası'nda 19. yüzyılda bakır madenleri vardı ve madenlerin faal olduğu dönemde yaşam vardı. Fakat 1960 itibarıyla adanın nüfusu sıfıra indi.
 

Bugün ise modern evlerinin yanında yatların rahatça yanaşabileceği iskeleye sahip özel bir ada haline geldi.  Emlak ofisinin verdiği bilgiye göre adada eksiksiz bir elektrik ve ısınma altyapısı...