01 / 05 / 2024

Irvın Cemil Schick

Irvın Cemil Schick

Bakan İdris Güllüce, Bakanlık tarafından hazırlatılan "Türk Mimarisinde İz Bırakanlar" ve "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarihçesi" adlı kitapların tanıtım toplantısına katıldı

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay son dönemlerde gündemden düşmeyen konut krizine değinerek, kiracıları ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Kentsel dönüşümde bir ilk!

İzmir Karşıyaka'da devam eden kentsel dönüşüm projelerine yönelik açıklama yapan Karşıyaka Belediye Başkanı, Cemil Tugay, çalışmalarda bir ilke imza atıldığını söyledi.

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Karaaslan tarafından kuruldu.

Cemil İpekçi, Bodrum'daki 4 katlı villasını 250 yıllık kaktüs için aldı!

Modacı Cemil İpekçi’nin, Bodrum’un içindeki 4 katlı evi yıllardır görenleri şaşırtıyor. İpekçi, Osmanlı mimarisine uygun yaptırdığı villayı, avlusundaki 250 yıllık dev kaktüs sebebiyle satın aldığını belirtti...

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat etti! 

Bir süredir kanser tedavisi gören mimar, kültür insanı, siyasetçi kimlikleriyle tanınan, Sözcü yazarlarından Saygı Öztürk'ün de yeğeni olan Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti...

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Cemil Özgür İnşaat'ın kurucusu Cemil Özgür vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemil Özgür İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kurucusu ve onursal başkanı Cemil Özgür vefat etti.

Cemil Candaş davasında ağırlaştırılmış müebbet kararı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 10 sanığın yargılandığı dava sonuçlandı. Tutuklu sanık Şenol Şahin, 'kamu görevi nedeniyle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.

İzmit Belediyesi 39 gayrimenkulünün 5'ini sattı!

İzmit Belediyesi, Cemil Kanpara başkanlığında Belediye Encümeni’nde gerçekleştirdiği ihaleyle 39 gayrimenkulün 5 tanesini sattı.

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Lets Travel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lets Travel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Cemil Tütünci tarafından Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Arngrup Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arngrup Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Cemil Karataş tarafından kuruldu. 

Irvın Cemil Schick Haberi

Irvın Cemil Schick

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlatılan "Türk Mimarisinde İz Bırakanlar" ve "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarihçesi" adlı kitapların tanıtımı gerçekleştirildi.


Park Bosphorus Hotel'de düzenlenen tanıtım toplantısına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kitapların, Türk mimarisinin önemli isimlerini gelecek kuşaklara anlatmak için hazırlandığını söyledi. 


Bakan Güllüce, "Yaşadığımız topraklara ve bu toprak üzerinde süregelen imar ve inşa faaliyetlerine katkıda bulunanlara duyduğumuz bir vefanın ifadesi olarak harmanladığımız bu kitaplar, inanıyoruz ki alanında oluşan büyük bir boşluğu dolduracaktır" diye konuştu. 


Türkiye'nin kendine has, özgün bir mimarisinin oluşması temennisinde bulunan Güllüce, kitapların hazırlanmasına katkıda bulunanlara teşekkür etti. 


Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırlattığı, "Türk Mimarisinde İz Bırakanlar" adlı kitapta 85 önemli mimarın eserleri ve biyografileri, 95 yazar tarafından kaleme alındı. Bir yıllık çalışma...