05 / 05 / 2024

İş Bankası düşük faizli konut kredisi

İş Bankası düşük faizli konut kredisi

İş Bankası anlaşmalı olduğu konut projeleri için yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. İş Bankasının ilgili konut kredisi hangi konutları kapsıyor?

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C’li emeklilere son dakika müjdesi! En düşük emekli maaşı 10 bin TL olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın enflasyon tahminini yüzde 68.01 olarak güncellemesiyle beraber milyonlarca emekli, memur, asgari ücretli, kamu işçisinin Ocak 2024’te alacağı zamlı maaş, aylık hesabı da değişti. Bu kapsamda,  en düşük emekli aylığının 10 bin lirayı geçmesi bekleniyor.

Merkez Bankası araştırmasından çıkan acı gerçek: Şirketler düşük faizli krediyi yatırıma değil, dövize yatırdı!

Merkez Bankası’nın araştırmasına göre, seçim ekonomisi uygulandığı dönemde şirketlere bol keseden dağıtılan düşük faizli krediler, yatırım ve istihdama yansımıyor. Şirketler aldıkları kredileri dövize yatırmayı tercih ediyor.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Düşük faizle 24 ay vadeli kredi!

İş Bankası, Temmuz ayında, vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Nakit ihtiyacı olan bireylere, düşük faiz oranıyla sunulan 24 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor.

Enflasyon beklentileri 2022’den bu yana en düşük seviyede!

Avro Bölgesi’nde enflasyon beklentileri düşüyor. Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) Tüketici Beklentileri Anketi'ne göre, tüketicilerin 2024 için Avro Bölgesi enflasyon beklentileri bu yılın mayıs ayında 2022 yılı mart ayından bu yana en düşük düzeye indi.

TEB'den büyük fırsatı! Düşük faizli kredi müjdesi verdiler

Türkiye Ekonomi Bankası'ndan düşük faizli kredi müjdesi geldi. Banka tarafından sağlanacak kredinin detayları da açıklandı.

Yapı Kredi düşük faizli kredi fırsatı! Tam 50 bin TL'ye kadar alabilirsiniz!

Yapı Kredi 50 bin TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçlarınız için düşük faizli kredi fırsatı sunuyor. Tüm gözler Yapı Kredi Bankasına döndü. İşte merak edilen habere dair tüm detaylar..

Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Araba alacak vatandaşların dikkatine!! Bu kredi sayesinde düşük faiz imkanı ile araba sahibi olabileceksiniz. Peki hangi banka tarafından düşük faizli kredi imkanı sağlanacak? 

Çiftçiler hemen bakın! Ziraat Katılım Bankası duyurdu: Çiftçilere düşük kar payı oranlı 'tarım finansmanı' verilecek!

Ziraat Katılım Bankası tarafından, ülke sınırları içinde yapılan tarımsal üretim faaliyetleri için tarımsal üretime dair düşük kar payı oranlı yatırım ve işletme finansmanı sağlanacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Çiftçiye ekonomik destek! Düşük faizli kredi borçları erteleniyor! O kişiler faydalanacak!

Depremlerden etkilenen çiftçilerin Ziraat Bankasına olan düşük faizli kredi borçları bir sene ertelenecek. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Ziraat’ten çiftçiye müjde! 600 bin TL’ye kadar uzun vadeli ve düşük faizli tarım kredisi verilecek!

Vatandaşa uzun vadeli ve düşük faizli destek kredileri veren Ziraat Bankası büyükbaş hayvancılık için “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesini hayata geçirdi. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

İş Bankası düşük faizli konut kredisi Haberi

İş Bankası düşük faizli konut kredisi

İş Bankası kredi müşterisi firmalarla vardığı anlaşma kapsamında firmaların faiz farkını tamamlaması ile yüzde 0.98 oranı üzerinden konut kredisi kullandırıyor. Anlaşma kapsamında banka 10 yıl vade ve 600.000 TL kadar konut kredisini yüzde 0.98 faiz oranı ile sunuyor.

İş Bankası yurdun birçok şehrinde onlarca konut projesi için ilgili konut kredisi kampanyasını uyguluyor. Kampanya dahilinde büyük firmaların markalı konut projeleri yer aldığı gibi küçük müteahhitlerin daireleri de bulunabiliyor.

İş Bankası Konut Kredisi Hesaplama

İş Bankası’ndan yüzde 0.98 faiz oranı ile 200.000 TL tutarda kredi için 10 yıl vadede konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin vade sonunda toplam geri ödemesi yaklaşık 341.000 TL’ ye karşılık geliyor. Kredinin aylık taksitleri ise 2.850 TL’ ye denk geliyor.

İş Bankası Konut Kredisi Maliyetleri

İş Bankası ilgili kredi ürünü için ortalama...