05 / 05 / 2024

İş Bankası İşyeri

İş Bankası İşyeri

İş Bankası, portföyünde bulunan Türkiye genelinde bin 795 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. İlgilenenlerin online teklif verebildiği listede konut, arsa, tarla, zeytinlik, incirlik hatta fabrikalar bulunuyor

Kredi kartı kullananlar dikkat! Merkez Bankası'ndan son dakika kredi kartı açıklaması! Faiz oranları artmayacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından kredi kartı kullananlara müjdeli haber geldi. Aralık ayında kredi kartı azami faiz oranları ve üye iş yeri azami komisyon oranlarında değişiklik olmayacağı açıklandı.

Çiftçilere destek bu sefer Ziraat Bankası'ndan! İşte destek detayları!

Çiftçiler için verilecek yeni destek yeri belli oldu. Ziraat Bankası tarafından öyle bir destek açıklaması geldi ki, çiftçiler bu haber karşısında çok sevinecek. Peki yeni haber ne? 

Merkez Bankası'nın faiz kararı yeri yerinden oynatacak! Dolarla ilgili flaş talimat ortaya çıktı

Merkez Bankası, merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini 14'te tuttu. Merkez Bankası'nın bu kararı piyasalarda sürpriz etkisi yaratmazken, kararda hükümetin "Dolar da faiz de düşecek" talimatının etkisi olduğu ortaya çıktı.

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dikkat 10 bin TL'ye kadar...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) sistemine entegrasyonu tamamlanan “TR Karekod” ile iş yeri ödemelerinde bir seferde 10 bin Türk Lirası'na kadar işlem yapılabileceğini bildirdi.

TOKİ 71 işyeri başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ toplamda 7 ilde 73 işyeri satışa sunuyor. Açık satış yöntemi ile satışa sunulan işyerleri için satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

Merkez Bankası'ndan İstanbul Finans Merkezi'ne Selçuklu yıldızı!

Merkez Bankası’nın İstanbul Finans Merkezi’ndeki binası Mimar Sinan’ın eserlerinden ilham alınarak tasarlandı. Finans Merkezi’nin ‘merkezi’ ve haritadaki yeri Merkez Bankası’nın 54 katlı kulesi olacak. Bina sekiz köşeli Selçuklu yıldızı ile bitirilecek.

Giresun Küçükköy TOKİ başvuru yeri!

Giresun Küçükköy TOKİ başvuru yeri Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerince kabul ediliyor. Projede başvuru işlemleri 15 Temmuz'a kadar devam edecek.

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri!

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri olarak T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubeleri belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Konya Ilgın TOKİ Konutları başvuru işlem yeri!

Konya Ilgın TOKİ Konutları başvuru işlem yeri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerince kabul edilecek. Ev fiyatlarının 91 bin 170 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni kura çekiliş yeri!

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni kura çekiliş yeri belli oldu. Konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede toplam 148 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ yüzde 10 peşinatlı işyeri - konut ihalesi yarın!

TOKİ yüzde 10 peşinatlı işyeri - konut ihalesi yarın gerçekleşecek. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş Beşiktaş'ta 16 milyon dolara işyeri satıyor!

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş İstanbul İli Beşiktaş İlçesinde yer alan 465 metrekare yüzölçümüne sahip olan iş yerini kapalı zarf usulüyle ihaleye çıkarıyor.

İş Bankası, Anadolu OSB arsalarına yatırım için kredi desteği sağlıyor!

Türkiye İş Bankası, Anadolu OSB ve Kredi Garanti Fonu (KGF) arasında, Anadolu OSB'de tahsis edilen arsalar üzerine yapılacak iş yeri yatırımlarının finansmanı kapsamında İş Bankası'nın KGF kefaletiyle vereceği kredilerle ilgili protokol imzalandı...

İş Bankası İşyeri Haberi

İş Bankası İşyeri

Dev portföye Türkiye genelinden herkes internet üzerinden teklif verebilecek.


Satışa sunulan gayrimenkuller arasında Adana'da 6 bin liraya bin 752 metre kare tarla da var; 20 milyon dolara arsa da... Afyon'da 3 bin liraya 'avlulu' kerpiç ev de satıyor; 2.5 milyon liraya fabrika da...    

     

Başkent Ankara'da 50 bin liraya apartman dairesi de; Kalecik'te 300 bin liraya tarla da satışa sunuldu. 120 bin liraya Çankaya'da dubleks; 650 bin liraya Altındağ'da dükkan da listede bulunuyor.     

Antalya'da zeytinlik 50 bin liradan; 338 metrekare tarla 3 bin liradan satışa çıkıyor. Finike'de 100 bin liraya narenciye bahçesi; Kaş'ta 220 bin liraya villa veya 42 bin liraya ev, ahır, tarla alabilirsiniz. Hatta yine Kaş'ta bin 333 metrekare tarla 7 bin liradan satışa sunuluyor.

İstanbul...