30 / 04 / 2024

iş bankası kredi erteleme

iş bankası kredi erteleme

Kamu bankalarının ardından Türkiye İş Bankası da coronavirüs salgını nedeniyle ekonomik destek paketi devreye aldı. Banka kredi taksitleri üç aya kadar ertelediğini açıkladı.

İş Bankası müşteri destek paketini açıkladı!

İş Bankası, müşterilerinin virüs salgını sürecini mali açıdan en az hasarla atlatabilmesi amacıyla hazırladığı destek paketini açıkladı.

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik detay!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla beraber bireysel emeklilik sistemi kesintisinde de ücretler güncellendi. Peki BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik açıklama...

Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası peş peşe açıkladı! Konut kredisi faizleri şaşırttı!

Pek çok bankanın konut kredisi faiz oranları yenilendi! Peki 1 milyon TL konut kredisi 60 ay vadeli olarak kullanıldığında ödeme tutarları ne kadar? İşte Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası tarafından açıklanan o rakamlar ve banka banka faiz oranları...

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Evin peşinatı için kredi çekilebilir mi?

Konut alırken peşin ödeme indirimlerinden faydalanmak isteyenler "Evin peşinatı için kredi çekebilir mi?" sorusuna yanıt arıyor.

İş Bankası'ndan düşük taksitle 100 bin TL kredi fırsatı!

Paraya sıkışan vatandaşların beklediği müjde İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası 100 bin TL'nin aylık taksit oranını 5 bin 895 TL olarak açıkladı. İşte detaylar... 

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Ziraat Bankası'ndan müjde: Sıfır faiz, 84 ay vadeli 1 milyon TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Ziraat Bankası köyünde yaşamak isteyenler için kredi musluğunu sonuna kadar açtı. Bu kapsamda Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi için sağlanan destek ödemesinin miktarı arttırıldı. 

6 banka az evvel peş peşe duyurdu! Akbank, Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, ING, İş Bankası'nda büyük deprem! Acil bakın!

6 banka az önde peş peşe duyurdu... Ziraat, Akbank, Garanti, Yapı Kredi, ING, İş Bankası'nda büyük deprem... Acil bakın...

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

İş Bankası'ndan aylık 754 TL taksitle kredi müjdesi!

İş Bankası'ndan aylık 754 TL taksitle kredi imkanı... Bu kredi seçeneği, müşterilerin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunarak finansal yüklerini hafifletmeyi hedefliyor.

iş bankası kredi erteleme Haberi

iş bankası kredi erteleme

Sabah saatlerinde kredi taksitleri erteleme kararı alan Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank’ın ardından ertelemelere destek veren ilk özel banka İş Bankası oldu. İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre banka Türkiye'de de yayılım gösteren ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandem olarak ilan edilen coronavirüs salgını nedeniyle devreye aldığı ekonomiye destek paketini açıkladı.

Müşterilerin 30 Nisan'a kadar ihtiyaç duyması halinde anapara/faiz/taksit ödemelerinin ilave br koşul aranmaksızın 30 Haziran'a kadar ertelenmesine imkan verilecek.

Kredipazarı'nda yer alan habere göre; salgın sebebiyle mal bünyesi olumsuz etkilenen başta turizm, lojistik, AVM, perakende sektörler olmak üzere sektör ayrımı olmaksızın her bir ihtiyaç, vaka bazında değerlendirilerek ödemesiz dönem dahl gerekli tüm destek verilecek.

KOBİ'lerin ve mikro işletmelerin, tabana yaygın yararlanmasını teminen, salgın öncesi girdiği ticari yükümlülükler yerine...