29 / 04 / 2024

iş bankasından iskenderun dönüşümüne kredi desteği

iş bankasından iskenderun dönüşümüne kredi desteği

İskenderun Belediyesi ile İş Bankası arasında Kentsel Dönüşüm Projesi Kredi Protokolü imzalandı. İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, imzalanan protokolün hak sahiplerine uygun kredi koşulları ve kira desteği sağlayacağını söyledi.

İş Bankası'ndan düşük taksitle 100 bin TL kredi fırsatı!

Paraya sıkışan vatandaşların beklediği müjde İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası 100 bin TL'nin aylık taksit oranını 5 bin 895 TL olarak açıkladı. İşte detaylar... 

İş Bankası'ndan emeklilere 7 bin 500 TL! Başvuru yapan hemen alıyor

İş Bankası'ndan emeklilere 7 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon kampanyası açıklandı. İşte detaylar...

Getir ve İş Bankası’ndan dev iş birliği! Getir, GetirFinans ile bankacılık sektörüne adım atıyor!

Mobil uygulama aracılığıyla yemek ve market siparişleri teslimat hizmeti sunan Getir, İş Bankası iş birliğiyle hizmete girecek GetirFinans ile bankacılık sektörüne giriyor. İş birliği kapsamında İş Bankası, GetirFinans’a yüzde 20 ortak olurken, GetirFinans, yasal izin ve onayların ardından hizmete b

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

Merkez Bankası’ndan altın, dolar ve euro için yeni hamle geldi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB), gerçek kişi dönüşüm hesaplarının tarih koşulu ile ilgili yeni hamle geldi. 

İş Bankası'ndan emekliler için flaş açıklama! SSK ve Bağkur emeklileri acil bakın!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken İş Bankası'ndan emekliler için müjdeli haber geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, İş Bankası emeklileri sevindirecek rakamları arka arkaya paylaştı. İşte o detaylar...

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi geldi. Vatandaşlar bu haberle birlikte heyecanlandı.

Dünya Bankasından deprem bölgesine 1 milyar dolarlık finansman desteği sağlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya Bankasından deprem bölgesine 1 milyar dolar değerinde finansman desteği sağlanacağını açıkladı. 

İş Bankası'ndan aylık 754 TL taksitle kredi müjdesi!

İş Bankası'ndan aylık 754 TL taksitle kredi imkanı... Bu kredi seçeneği, müşterilerin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunarak finansal yüklerini hafifletmeyi hedefliyor.

İş Bankası'ndan dev kampanya! Son gün 31 Ağustos!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından İş Bankası, Maximum Kart sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

İş Bankası'ndan müjde!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde gibi müjde... Hemen buraya bakın... Sakın kaçırmayın...

Böyle kredi Türkiye tarihinde görülmedi! İş Bankası'ndan flaş açıklama

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama geldi. Böyle kredi Türkiye tarihinde bile görülmedi. Kredinin detayları meraklandırdı.

İş Bankası’ndan emekli promosyon konusunda açıklama

İş Bankası'ndan emekli promosyonu konusunda açıklama geldi. Banka, emekli vatandaşlara ne kadar promosyon vereceğini açıkladı.

iş bankasından iskenderun dönüşümüne kredi desteği Haberi

iş bankasından iskenderun dönüşümüne kredi desteği

İskenderun Belediyesi ile İş Bankası arasında Kentsel Dönüşüm Projesi Kredi Protokolü imzalandı. İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda gerçekleşen imza protokolüne İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve belediye ve banka müdürleri katıldı.


Burada gazetecilere açıklama yapan İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, imzalanacak protokolün metrekare bazında fazladan yer almak isteyen hak sahiplerine uygun kredi koşulları ve kira desteği sağlayacağını söyledi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise kentsel dönüşüm projesinde hak sahiplerini mağdur etmemek için belediye bünyesinde bulunan bir arsada stok daireler oluşturacaklarını, hazırlanan projeler ile yeni İskenderun’u inşa edeceklerini söyledi.


Konuşmaların ardından İskenderun Belediyesi ile İş Bankası arasında Kentsel Dönüşüm Projesi Kredi Protokolü imzalandı.


Milliyet



Haber Sabah Güney Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İskenderun Belediye Seyfi Dingil ile İş...