06 / 05 / 2024

iş bankasından kktcye 35 bin 200 fidan

iş bankasından kktcye 35 bin 200 fidan

Türkiye’ nin en büyük kurumsal ağaçlandırma çalışmalarından “81 İlde 81 Orman” projesini 2012’ de tamamlayan Türkiye İş Bankası, KKTC' ye 35 bin 200 fidan dikti....

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 8 saat uyarısı! Bu işlemi yapanların hesaplarına tam 7 bin 500 TL para yatıracak!

Nisan 2024 kampanyaları ile dikkat çeken Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 8 saat uyarısı geldi. Ziraat Bankası bu işlemi yapanların hesaplarına 7 bin 500 TL yatıracak.

İş Bankası açıkladı! İş Bankası'ndan ucuz konut kredisi, 120 ay vade için güncel oranlar neler? 

Türkiye’de konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için İş Bankası’ndan çok önemli bir açıklama geldi. Buna göre, bankanın sunduğu yeni konut kredisi imkanı ile 850 bin TL’ye ev sahibi olmak artı daha kolay olacak.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı! Bu işlemi yapanlara tam 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı geldi. Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. 

İş Bankası'ndan son 14 gün uyarısı geldi! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak!

İş Bankası tarafından başlatılan ETS kampanyası için artık son 14 güne girildi. Hem İş Bankası müşterisi olan hem de bunu yapanların hesaplarına tam 7 bin 500 Türk Lİrası yatırılacak. İşte İş Bankası'nın ETS kampanyası ile ilgili merak edilen detaylar..

İş Bankası'ndan düşük taksitle 100 bin TL kredi fırsatı!

Paraya sıkışan vatandaşların beklediği müjde İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası 100 bin TL'nin aylık taksit oranını 5 bin 895 TL olarak açıkladı. İşte detaylar... 

İş Bankası'ndan emeklilere 7 bin 500 TL! Başvuru yapan hemen alıyor

İş Bankası'ndan emeklilere 7 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon kampanyası açıklandı. İşte detaylar...

Getir ve İş Bankası’ndan dev iş birliği! Getir, GetirFinans ile bankacılık sektörüne adım atıyor!

Mobil uygulama aracılığıyla yemek ve market siparişleri teslimat hizmeti sunan Getir, İş Bankası iş birliğiyle hizmete girecek GetirFinans ile bankacılık sektörüne giriyor. İş birliği kapsamında İş Bankası, GetirFinans’a yüzde 20 ortak olurken, GetirFinans, yasal izin ve onayların ardından hizmete b

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

Merkez Bankası’ndan altın, dolar ve euro için yeni hamle geldi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB), gerçek kişi dönüşüm hesaplarının tarih koşulu ile ilgili yeni hamle geldi. 

İş Bankası'ndan emekliler için flaş açıklama! SSK ve Bağkur emeklileri acil bakın!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken İş Bankası'ndan emekliler için müjdeli haber geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, İş Bankası emeklileri sevindirecek rakamları arka arkaya paylaştı. İşte o detaylar...

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi geldi. Vatandaşlar bu haberle birlikte heyecanlandı.

Dünya Bankasından deprem bölgesine 1 milyar dolarlık finansman desteği sağlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya Bankasından deprem bölgesine 1 milyar dolar değerinde finansman desteği sağlanacağını açıkladı. 

İş Bankası'ndan aylık 754 TL taksitle kredi müjdesi!

İş Bankası'ndan aylık 754 TL taksitle kredi imkanı... Bu kredi seçeneği, müşterilerin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunarak finansal yüklerini hafifletmeyi hedefliyor.

iş bankasından kktcye 35 bin 200 fidan Haberi

iş bankasından kktcye 35 bin 200 fidan

KKTC Ormanı, Türkiye İş Bankası tarafından TEMA Vakfı ile Kuzey Kıbrıs Orman Dairesi işbirliğiyle Lefkoşa Değirmenlik-Girne yolu üzerinde 22 hektarlık alanda kuruldu. Fidan dikim törenine İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali , KKTC’li yöneticiler, İş Bankası çalışanları, TEMA Vakfı gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.


İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, törende yaptığı konuşmada, İş Bankası’nın Türkiye’de gerçekleştirdiği sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi vererek, "81 İlde 81 Orman" projesinin devamında KKTC'de bir orman kuruyor olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Özince, 35 bin 200 fidanın İş Bankası olarak KKTC'ye kazandırdıkları en değerli varlıklardan biri olduğunu düşündüğünü kaydetti.


İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali de, İş Bankası’nın Kuzey Kıbrıs’taki varlığının 1955 yılında Lefkoşa’da açılan şube ile başladığını...