02 / 05 / 2024

iş bulma siteleri

iş bulma siteleri

2011 yılından bu yana, gerek küçük ölçekli işletmelerin gerekse orta ve büyük ölçekli şirketlerin eleman bulma konusundaki en büyük yardımcısı olan isbul.net, kaliteli hizmetinin yanı sıra ekonomik hizmet anlayışı ile de dikkat çekiyor...

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Depremde yıkılan binalar için kritik rapor: Kamu görevlileri 'asli kusurlu' sayıldı!

6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti ve ilk defa Konya Teknik Üniversitesi tarafından Kahramanmaraş'taki Palmiye ve Hamidiye siteleri için hazırlanan bilirkişi raporlarında kamu görevlileri "asli kusurlu" sayıldı.

Konut alıp satacaklar dikkat! İlan sitelerinde sistem değişiyor!

Ticaret Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu taslağa göre, emlak siteleri üzerinden gerçekleştirilen konut satışlarında, aynı konut için farklı fiyatlarla birden çok ilan girişi yapılamayacak. Peki düzenlemenin piyasaya etkisi ne olacak?

Tuzla’da 250 site için 'Konut Siteleri Masası' kuruldu!

Tuzla’da 250 site için kurulan 'Konut Siteleri Masası' faaliyetlerine başladı. Söz konusu uygulama ile sitelerdeki sorunlara çözüm bulunması planlanıyor. 

50 bin liraya işçi aranıyor! İşte merak edilen o meslek

Günümüzde bazı meslek gruplarında artık çıraklar ve ustalar yetişmiyor. Bundan dolayı da pek çok sektör unutulmaya yüz tutmak üzere. Ekonomik getirisi yüksek olan o meslek grubunda 50 bin TL’ye çalışacak işçi bulma konusunda sorunlara şahit oluyoruz.

Bu işi yapacaklar aylık 100 bin TL kazanacak! İlkokul mezunu olmak yeterli!

İnşaat ve hazır beton gibi inşaat malzemeleri alanında yetişmiş eleman ve işçi bulma problemi büyüyor. İnşaatta günlük yevmiyeler 2 bin TL seviyesine ulaşırken, kepçe operatörü aylığının 100 bin TL’yi geçtiği ifade ediliyor.

Konut siteleri ve binaları elektrik çarptı! Elektrikli araç sahipleri otoparklara şarj yeri talep ediyor!

Günden güne yayılan elektrikli araçlar konut otoparklarında yeni probleme neden oldu. Elektrik araç sahipleri konut siteleri ve binasının otoparkında aracını şarj etmek için yer talep etmeye başladı.

Tuzla’da 275 site için çözüm masası kuruldu

Tuzla'da yer alan tüm konut sitelerinin tek bir çatı altında toplanması için hayata geçirilen ‘Tuzla Konut Siteleri Masası’ projesinin tanıtımı yapıldı. Ev sahipliğini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaptığı programa 275 site yöneticisi katıldı.

TÜİK'ten açıklama geldi! Bu bölümlerden mezuna istihdam yüksek!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranını %71,7 olarak belirledi. Bu mezunların iş bulma süresi ise 13,9 ay olarak tespit edildi. Ön lisans mezunlarının ise geçen yılki göre bu oranı 64,9 olarak belirlendi. İşte istihdamın yüksek olduğu bölümlerin detayları…

Türkiye’de mezunları en çok para kazanan bölümler hangileri? Lisans ve önlisans için tek tek açıklandı!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranı yüzde 71,7 şeklinde olurken; lisans mezunlarında ortalama iş bulma süresi ortalama 13,9 ay olarak belirlendi. İşte en çok iş bulabilen ve en çok kazandıran bölümler...

Tuzla Hayat, Elit ve Zirvekent Siteleri 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İstasyon Mahallesi, Hayat, Elit ve Zirvekent Siteleri ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Linkedin’den işçi çıkarımı! Tam 716 kişiyi işten çıkardı!

Son zamanların en popüler uygulaması olarak meydana gelen Linkedin 716 kişiyi işten çıkarıyor. İş bulma uygulaması olarak bilinen ve sıklıkla kullanılan Linkedin’in işten işçi çıkarması dikkatleri uygulama olarak üzerinde çekti. Linkedin uygulaması ve haberin detayları..

iş bulma siteleri Haberi

iş bulma siteleri

Eleman arayan firmalar, nitelikli eleman bulmak için büyük çaba sarf ederken, firmaların istedikleri elemanı bulmaları, çoğu zaman mümkün olmuyor. Bu durum da, firmaları sürekli eleman arayışına ittiği gibi, iş planlarının aksamasına ve maliyetin artmasına neden oluyor. 2 yılı aşkın süredir hizmet veren ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen insan kaynakları sitelerinden biri haline gelen isbul.net, firmalara aradıkları elemanı bulmayı garanti ediyor. Ocak ayında başlatılan kampanya ile eleman ilanı veren fakat bulamayan firmalara ödedikleri ücret iade ediliyor. Bu şekilde firmaların eleman bulma konusunda yaşadığı sıkıntıya köklü bir çözüm getiren isbul.net, eleman bulmak için ödenen maliyetleri de önemli ölçüde azaltıyor.

Kolay kullanımı, firmaların aradığı elemanı bulma konusunda yeterliliği ve 7/24 müşteri temsilcisi desteği ile diğer iş bulma sitelerinden farklı bir yere sahip olan...