04 / 05 / 2024

İş GYO ara dönem finansal bilgileri

İş GYO ara dönem finansal bilgileri

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 30 Haziran 2015 tarihli finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık dönemine ait raporlarını yayınladı.

Nurol GYO ara dönem faaliyet raporunu yayımladı! İşte şirketin elde ettiği hasılat tutarı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yayımlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 30 Eylül 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO'nun 100 milyon TL'sine kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verildi. 

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO, 100 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verdi.

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracına noterden onay!

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. Borçlanma aracı veya araçlarının ihracı şeklinde revize edildi ve ilgili noter onaylı karar yayınlandı. 

Nurol GYO 400 milyon TL'lik borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, 400 milyon TL'sine kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihracı için başvuru yaptı. 

Nurol GYO 400 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Nurol GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Borçlanma Araçları Tebliği'ne uygun olarak 400 milyon Türk Lirası'na kadar nominal değerde, borçlanma aracı ihraç edecek.

Akmerkez GYO'nun finansal raporlarının ek süreleri kullanılacak!

Akmerkez GYO'nun bağımsız denetim zorunluluğu olmayan 3 ve 9 aylık ara dönemlerde finansal tablolarını bağımsız denetimden geçirecek. 

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO, 100 milyon TL'sine kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verdi.

Doğuş GYO'dan bağımsız denetim raporu açıklaması!

Doğuş GYO'nun 2021/3 ve 2021/9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporu bağımsız denetim firması tarafından incelemeden geçirilerek hazırlanacağından ara dönem raporları normal rapor teslim tarihine ek 10 (on) günlük sürenin dahil edilerek gönderilecek. 

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 29 iskonto!

Panora GYO, kısıtlamalar nedeniyle faaliyetine geçici süreyle ara veren işletmelere kira tahakkuk ettirilmemesine, pandemi öncesinde kira bedellerine yüzde 29'a varan oranlarda uygulanan iskontoların devam ettirilmesine karar verdi. 

Deniz GYO'nun 1 milyar TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesi onaylandı!

Deniz GYO'nun 1 milyar TL nominal tutardaki borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesinin onaylanması konusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) yapılan başvurusu onaylandı. 

Akiş GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Akiş GYO, 100 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, Şirket Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirilmesine karar verdi. 

Deniz GYO 1 milyar TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO değişik vadelerde, 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için SPK'ya başvuruda bulundu. Eş zamanlı olarak Borsa İstanbul A.Ş.'ne borçlanma ihraç başvurusu yapıldı. 

İş GYO ara dönem finansal bilgileri Haberi

İş GYO ara dönem finansal bilgileri

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ara dönem finansal bilgilerine ait raporları ve işletmenın yıllık finansal tablolarını yayınladı.



İŞ GYO açıklama:


SINIRLI DENETİM RAPORU


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'na,


Giriş


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin ("Şirket") 30 Haziran 2015 tarihli ilişikteki özet finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık dönemine ait özet kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunun, özet özkaynak değişim tablosunun ve özet nakit akış tablosu ile diğer açıklayıcı dipnotlarının ("ara dönem özet finansal bilgiler") sınırlı denetimini yürütmüş bulunuyoruz. Şirket yönetimi, söz konusu ara dönem özet finansal bilgilerin Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ("KGK") tarafından yayımlanan Türkiye Muhasebe Standartları 34 "Ara Dönem Finansal Raporlama" ("TMS 34")'ya uygun olarak hazırlanmasından ve gerçeğe uygun bir biçimde...