03 / 05 / 2024

İşbir ankara yelken kulübü

İşbir ankara yelken kulübü

İşbir Yatak, deniz sevdalıları için de tekne ve yat sahiplerinin zevklerine özel yataklar tasarlıyor. İşbir Yatak, kendi sektörünün yanı sıra spora ve sporcuya destek olan projelerde de yer alıyor.

Ankara'da yeni yapılan bir bina 'yok artık' dedirtti! Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'da yeni yapılan bir binanın fotoğrafını paylaşarak 'Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?' yorumunda bulundu.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha arsa fırsatı! KDV'den muaf arsalar için bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya'da KDV'den muaf arsa satacak. Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren ihale ilanları bu ay içerisinde yapılacak.

Arazi alacaklar dikkat! Milli Emlak'tan Ankara ve bir kentte daha 34 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve bir kentte daha KDV'den muaf arazi satıyor. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 34 bin 500 TL'den başlıyor. 

Ankara’daki kooperatif mağdurlarından eylem: 20 yılda bir arpa boyu bile yol alınmadı!

Başkent Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde 20 sene önce yapılan ihalede 6 bin 400 dönümlük arsaya ortak olan binlerce kişi kooperatifte herhangi bir ilerleme olmaması sebebiyle bir araya geldi ve bir protesto gösterisi gerçekleştirdi...

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

TOKİ'den Ankara ve bir şehre daha 1.280 konutluk iki yeni proje geliyor!

Dar ve orta gelirlileri düşük taksitler ile konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara ve bir şehirde daha 1.280 yeni konut inşa edecek.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Ankara Oksijen Oran'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Teslimler bir ay sonra!

4AC Gayrimenkul Yatırım tarafından  Ankara Eymir ve Mogan Göllerine yakın konumda yükseliyor. Ankara Oksijen Oran projesinde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor, teslimlerin ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

TOKİ Ankara projesi için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye 212 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Ankara projesi için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, sadece tek bir ilçeye 212 konutluk yeni proje geliyor...

Ankara’da yaşayanlar dikkat! 17 adet mesken uygun fiyatlarla satışta! Bu fırsat bir daha gelmez!

Ankara’da yaşayanlar için sevindirici haber geldi. 17 adet mesken uygun fiyatlarla satışa çıktı. Bu fırsat bir daha gelmez! İşte detaylar…

Hızlı Tren bileti fiyatları bir senede yüzde 75 zamlandı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına yapılan zamlardan sonra yolcular azaldı! Hızlı Tren bileti fiyatları bir senede yüzde 75 zamlandı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara, İstanbul, Konya... İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İşbir ankara yelken kulübü Haberi

İşbir ankara yelken kulübü

İşbir Yatak, 5- 8 Şubat tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenen yelken yarışlarında; yaşları 8 ila 18 arasında değişen Ahmet, Barış, Barkın, Bengü, Boran, Canberk, Defne, Mehmet, Onur, Volga, Zeynep, Barış’ın yer aldığı "Ankara Yelken Kulübü" çocuk takımını yalnız bırakmadı.  

Ankara Yelken Kulübü çocuk takımı, Yalıkavak'ta antrenör Şebnem ATAÇOCUĞU ve idareci İskender BATUR yönetiminde gerçekleştirilen kampa toplamda 12 sporcu ve Yarıyıl Kupası’na 9 sporcuyla katıldı. Kulüp sporcularının ilk kez profesyonel anlamda katıldıkları bu yarış,  sporcular için çok önemli bir tecrübe oldu. Takım, umut vaat eden iyi bir rank sıralamasına girmeyi...