08 / 05 / 2024

İşbir Yatak İstanbul Mobilya Fuarı

İşbir Yatak İstanbul Mobilya Fuarı

Türkiye'nin önde gelen yatak üreticilerinden İşbir, yeni ürünleri CoolFlow ve Eclipse Bazalarını 28 Ocak- 2 Şubat tarihinde yapılacak olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yerli ve yabancı mobilya alıcısıyla buluşturacak...

Bakan Özhaseki açıkladı: 485 milyar TL destekle İstanbul'u dönüştüreceğiz!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 485 milyar liralık bir destekle İstanbul'u dönüştüreceklerini dile getirdi.

Kiracı ev sahibine şok yaşattı: Balkona bile yatak koydu, 90 bin TL kira aldı!

İstanbul Avcılar'da bir kiracı, tuttuğu daireyi başka birine kiraladı. Bu kişi de evdeli 3 odaya 10'ar adet yatak koydu ve her birini 3 bin TL'den günlük ya da kısa süreliğine kiraya vererek 90 bin TL gelir elde etti. İşte ayrıntılar...

O banka bomba müjdeyi duyurdu! Müşteriler buna çok sevinecek!

Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine gerek hediye puan kazandıran gerekse de çeşit çeşit avantajlar sunan Denizbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, düzenlediği kampanya kapsamında İşbir Yatak’tan yapılacak alışverişlerde ek taksit imkânı sağlayacağını paylaştı.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm gözler olası İstanbul depremine çevrildi. Büyük bir depremin İstanbul'un kapısına dayandığını belirten Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

İstanbul'da acil durumda girilemeyen 9 bin 73 sokak var! Büyük depremde 91 bin bina ağır hasar görecek! Korkutan senaryo

İBB, olası büyük bir depremde İstanbul’u bekleyen senaryoları bir bir analiz etti. Çalışmaya göre, megakentte acil durumda girilemeyen sokak sayısı 9 bin 73 olarak belirlendi. İşte açıklanan o çarpıcı veriler...

İstanbul'da tsunami riski var mı?

Türkiye'de 11 şehirde yıkıma ve can kaybına yol açan deprem felaketi sonrası gözler İstanbul'a çevrildi. Marmara'da yaşanacak büyük bir depremin İstanbul'da yaratacağı yıkımın yanında tsunami riski de sık sık gündeme geldi. Peki İstanbul'da tsunami riski var mı?

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.

Ekmeğe üç ayda ikinci zam geldi! Ekmek ne kadar oldu?

Son bir haftada İstanbul, Elazığ, Iğdır, Kocaeli ve Kayseri’den ekmeğe zam haberleri geldi. Peki ekmek fiyatları artmaya devam edecek mi? En son hangi şehirde ekmeğe ne kadar zam geldi?

Kuzey Marmara Otoyolu olası felakette İstanbul'u kurtaracak!

Kuzey Marmara Otoyolu hakkında konuşan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun olası bir depremde İstanbul'u kurtaracağını dile getirdi. 

İzmir depremi İstanbul’u yıkardı!

İTÜ’den Prof. Okan Tüysüz, İzmir depremi için “Aynı şiddette bir deprem İstanbul’a daha büyük zarar verir" dedi. "İstanbul’da depreme dair hiçbir şey yapılmadı. Kentsel dönüşüm diye bir şey uygulanmadı" diyen Tüysüz, İstanbul depreminin ciddiyetine değindi..

İstanbul depreminde 14 bin bina ağır hasar görecek!

Beklenen büyük İstanbul depremi artık kapıda. Olası bir depremde İstanbul'da 14 bin binanın ağır hasar göreceği belirtiliyor. Depremle ilgili birçok farklı senaryo var. Peki İstanbul'da beklenen büyük deprem için neler yapılıyor? 

Başakşehir Belediyesi'nin binası için 500 milyon TL ek bütçe!

Başakşehir Belediyesi bir yandan İstanbul’un en büyük belediye binasını inşa ederek lüks bir harcama yaparken, diğer taraftan bütçesi yetmediği için 500 milyon TL’lik ek bütçe aldı. 

İşbir Yatak İstanbul Mobilya Fuarı Haberi

İşbir Yatak İstanbul Mobilya Fuarı

Türkiye'nin önde gelen yatak üreticilerinden İşbir, yeni ürünleri CoolFlow ve Eclipse Bazalarını 28 Ocak- 2 Şubat tarihinde yapılacak olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yerli ve yabancı mobilya alıcısıyla buluşturacak. Yapılan açıklamada, CoolFlow'un, birbirinden farklı özellik ve yükseklikte paket yayların bir araya gelmesiyle oluştuğu belirtildi. Eclipse Set'in ise inovatif ürün olduğu belirtilerek, "İçeriğinde özel entegre aydınlatma ve müzik sistemi bulunan Set, aynı zamanda TV monte edilebilmesi için altyapıya da sahip" denildi. 


Sabah...