19 / 07 / 2024

işbirliği protokolü

işbirliği protokolü

Aksaray'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında yapı sektöründe çalışan meslek alanlarının, mesleki niteliklerinin geliştirilmesi için Aksaray'da yeterlilik belgesi verilecek.

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Kadın kooperatiflerinin desteklenmesine ilişkin protokolde müjde: 5 yıl daha uzatılıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen, "Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İşbirliği Protokolü"nün yenileneceği ve 5 sene daha uzatılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Banu Evleri'nde yüzde 40 peşinat, 60 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu ile İmece Tasarruf A.Ş. arasında iş birliği protokolü 16 mart 2023 tarihinde İmece Genel Merkez Binasında gerçekleşti.

Taşımacılık ve Lojistik alanında iş birliği! İmzalar atıldı bile

TÜRKLİM ev organizatörlüğünde gerçekleştirilen  ve aralarındaDemiryolu Taşımacılığı Derneği (DTD)'nin de olduğu iş birliği protokolü imzalandı.

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Emlak Konut GYO, Çanakkale'deki projesi için işbirliği protokolü imzaladı!

Emlak Konut GYO, Çanakkale Merkez'de Kepez beldesinde yer alan toplam 59 bin 296 metrekarelik yüz ölçümlü arsalarda proje geliştirmek üzere işbirliği protokolü imzaladı.

Halk GYO, Adapazarı'ndaki projesi için iş birliği protokolü imzaladı!

Haldız İnşaat firması olan Faver Proje Geliştirme İnşaat ve Haldız İnşaat'ın borçlu olduğu Halk GYO ana ortapı banka arasında Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Tepekum Mahallesi, 4932 ada 1 parselde kain arsa vasıflı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İş Birliği Protokolü" akdedildi. 

Milyonlarca vatandaş için istihdam müjdesi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm sektörüne istihdam sağlayacak işbirliği protokolüne imza attı.

İzmir Narlıdere'de tapu işlemlerine büyük kolaylık!

İzmir Narlıdere Belediyesi ile Narlıdere Tapu Müdürlüğü, tapu işlemlerini kolaylaştırmak için işbirliği protokolü imzaladı.

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! SGK'dan flaş emeklilik kararı!

Emekli olacaklara ve borcu olanlara SGK'dan büyük bir müjde geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu ile kamu bankaları arasında kredi işbirliği protokolü imzalandı.

işbirliği protokolü Haberi

işbirliği protokolü

Aksaray'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında yapı sektöründe çalışan meslek alanlarının, mesleki niteliklerinin geliştirilmesi için Aksaray'da yeterlilik belgesi verilecek. Tehlikeli ve çok tehlikeli işleri kapsayan mesleki yeterlilik belgesi başta inşaat sektörü ve otomotiv elektromekanikçisi olmak üzere toplam 40 mesleği kapsıyor. 


BAŞVURULAR YIL SONUNA KADAR 


Aksaray Çevre ve Şehircilik il Müdürü Hüsnü Yıldız, yeterlilik belgesi için başvuruların 4 Nisan 2016 tarihinde başladığını ve 31 Aralık 2016'ya kadar devam edeceğini belirtti. Yıldız, "Yaşanabilecek iş kazalarının önüne geçmek için mesleki yeterlilik belgesi çok önemli, Aksaray'da mesleki yeterlilik belgesi için şuana kadar yaklaşık 250 kişi başvura bulundu. 20 kişilik gruplarla eğitim verebilecek, iş güvenliği riski açısından bilgilendirme eğitimi yapılacak. Eğitimin amacı iş...